Personalet på Blomsten og Bien i Odense genkendte en tidligere tyv og tilkaldte politiet. Den 36-årige rumæner blev anholdt og efterfølgende fængslet for flere tilfælde af dankort-tyveri.

En dørmand på Blomsten og Bien i Overgade genkendte lørdag nat en rumænsk mand, som tidligere har stjålet dankort fra stedet.

Politiet blev tilkaldt og anholdt manden klokken 04.07.

- Vi kunne ud fra overvågningen bekræfte, at han ligner en mand, der tidligere har stjålet betalingskort på stedet. Han er også mistænkt for at have afluret pinkoder, siger vagtchef Christian Rasmussen.

Den 36-årige rumæner blev anholdt og søndag kl 14.00 fremstillet i Retten i Svendborg, hvor han nægtede sig skyldig.

Rumæneren, der også er mistænkt for flere tilfælde af pinkode-lureri, blev efterfølgende varetægtsfængslet til den 21. marts.

Vi skrev tidligere i dag, at manden blev genkendt på sportspubben Kick Off, der også ligger i Overgade. Men det var altså på Blomsten og Bien.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers aktualitet-, samfunds- og erhvervsredaktion i Odense. Jeg skriver både til Fyens.dk, Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har tidligere været mad- og boganmelder på avisen, arbejdet som webjournalist og været nyhedsredaktør på den tidligere radio Klubben i Fynske Medier, Jeg bor i Odense med min datter.

Mere om emnet

Se alle
Fik bøde i gave: Fødselar stødte ind i betjent og kaldte ham 'bøsserøv'

Fik bøde i gave: Fødselar stødte ind i betjent og kaldte ham 'bøsserøv'