Odense: Foråret er kommet og dermed Den Ny Kunstskoles årlige elevudstilling i Odense Rådhushal. Udstillingen er en tradition for de kursister, der udstiller, og de mange, der lægger vejen forbi og ser de talrige værker, somfor 23. gang udstilles i rådhushallen.

Udstillingen rummer i år ca. 300 værker udført af et bredt udsnit af skolens kur­sister. Der er tegninger, malerier, akvareller, grafikker og skulpturer.

Ferniseringen er torsdag 31. marts klokken 16.30 til 17.30, og den officielle åbning varetages af borgmester Anker Boye. Udstillingen er åben 1. til 6. april kl. 10.00 til 15.30 (søndag lukket).

Den Ny Kunstskole er en del af DOF Paarup Aftenskole. Aftenskoleundervisning bygger på høj faglighed, men lige så vigtig er den sociale del og de forpligtende fællesskaber. (sim)

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.