23-årig slap nådigt fra voldsom ulykke

Omkring klokken 18 tirsdag aften skete der en alvorlig færdselsulykke på Åsumvej nummer 105, hvor en bilist påkørte et vejtræ.
Foto: Jørgen Hansen

23-årig slap nådigt fra voldsom ulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det kunne være gået rigtig galt, da ung mand kørte for stærkt på Åsumvej og kolliderede frontalt med et træ

Odense: Redningsfolk og politifolk er enige. Det er noget nær et mirakel, at der ikke er sket mere med den 23-årige bilist, der tirsdag klokken godt 18 i høj fart ramte ind i et træ i midterrabatten på Åsumvej.

Og der er også almindelig enighed om, at havde der været en passager i bilen, var vedkommende ikke sluppet med livet i behold.

Den 23-årige mand var i en 20 år gammel BMW på vej ind mod byen. Uden at de tekniske undersøgelser er tilendebragt, vil vagtchef ved Fyns Politi Lars Tvede godt fastslå, at det var en kombination af høj fart og glat føre, der sendte bilen på kollisionskurs med træet.

I en besynderlig vinkel er bilen braget ind i træet, så det nærmest ser ud, som om træet er vokset op gennem karosseriet.

Den 23-årige sad fastklemt efter ulykken, og brandvæsenet måtte befri ham ved at skrælle taget af bilen.

Det tog 15-20 minutter at få ham trukket ud af bilen, fordi ambulancelægen først ville stabilisere hans tilstand ved at give ham ilt og drop.

Den 23-årige var ved bevidsthed, mens det skete.

Han blev er erklæret uden for livsfare og skal onsdag på operationsbordet. Formentlig er han sluppet med brud på bækkenpartiet.

23-årig slap nådigt fra voldsom ulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce