Næste år laves cykelstier fra Fangel mod nord - frem til Brogårdsvej i Bellinge

Ti millioner kroner. Det er, hvad Odense Byråd nu har sat af til at sikre cyklister bedre forhold i den sydlige ende af byen.

For de penge kan der næste år laves en cykelsti på hele strækningen fra Fangel - ved rundkørslen i den sydlige ende af byen til vejen ind mod selve Bellinge - ved Brogårdsvej, halvvejs til Skt. Klemens.

Med de fine ord i budgetforliget hedder det:

"Forligspartierne ønsker en fortsat udvikling af infrastrukturen for vores mindste borgere og afsætter derfor ti millioner kroner til sikre skoleveveje. De prioriteres til Fangelvej".

Venstres politiske ordfører, Bo Libergren, havde det brede smil på netop på grund af cykelstien, og han skriver på Facebook:

" Særligt cykelstien langs Fangelvej glæder mig. Nok skal man ikke drive sognerådspolitik, men i Venstre går vi ind for sikre skoleveje. At det er i mit eget lokalområde, og indfrier ét af mine konkrete valgløfter fra 2013 er blot en ekstra glæde".

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.