Vinni Madsen er vred på Odense Andelsboligforening, der smed hendes datter ud, selv om regning aldrig kom
Det tager kun 13 dage at miste 20 års medlemsskab af Odense Andelsboligforening (OAB).

Den erfaring har Vinni Madsen gjort sig, efter hendes ene datter nu er slettet som medlem.

Vinni Madsen har ellers fulgt godt med, efter at nye regler sidste år skar voldsomme lunser af boligforeningernes medlemmer rundt om i landet.

Hun reagerede, som hun skulle inden fristen 30. juni 2010, sådan at både hun selv og de to døtre kunne fortsætte som medlemmer af OAB og bevare deres mangeårige anciennitet.

Og allerede i januar i år betalte hun de 100 kroner, det koster at være medlem i OAB, for både hende selv og den ene af hendes døtre.

Men den sidste regning kunne hun imidlertid ikke betale før marts, fik hun at vide. Så da girokortet ikke dukkede op i marts, ringede hun igen til OAB den 13. april. Her fik hun at vide, at girokortet var kommet retur til OAB i februar, og at regningen skulle have været betalt senest 31. marts.

- Kan jeg så ikke komme op og betale nu, spurgte jeg, men nej.

Damen, jeg snakkede med, sagde: Det er bare ærgerligt for dig, fortæller Vinni Madsen, som blev noget paf over den besked.

Boet hos OAB i 24 år

- Jeg vidste ikke, at vi stod med en så kriminel sag, og jeg ved ikke, hvorfor OAB gør det her. Man skulle tro, at en boligforenings vigtigste formål er at bevare medlemmerne og ikke smide dem ud, siger Vinni Madsen, som ikke bryder sig om direktørens måde at tackle problemet på.

- OAB må være til for deres medlemmers skyld, og sådan her gør man f.eks. ikke i Boligforeningen Højstrup.

- Jeg har selv boet i OAB i snart 24 år og har allerede betalt for mig selv og den anden datter. Jeg har været utrolig aktiv i vores afdeling igennem tiderne og f.eks. deltaget i hovedbestyrelsesmøder, og alligevel bliver jeg behandlet sådan her. Men mig bekendt er der ingen lov, som siger, at man skal smide medlemmerne ud, bare fordi girokortet ikke er kommet frem - eller fordi man betaler to uger for sent, siger Vinni Madsen

Sjovt nok kan miseren meget vel skyldes, at datteren 20. februar flyttede fra en lejlighed i Poppelhaven, som netop tilhører OAB, og at postvæsenet derfor i en kort periode ikke har vidst, hvor posten skulle sendes hen.
  • fyens.dk