Repræsentanter fra syv faglige organisationer vil tale, det samme vil en forældreformand, ligesom både børn- og ungerådmand Susanne Crawley Larsen (R) og borgmester Anker Boye (S) vil sige ord.

Talerækken er lang, når forældre, medarbejdere og andre interesserede i dag mandag klokken 17 mødes til demonstration på Flakhaven.

- Stop børnebesparelserne, lyder budskabet, og selv om Anker Boye i sidste uge kom protesterne i møde ved at samle flertal for en skattestigning og ved at indkalde til forligspartimøde for at fjerne de aktuelle besparelser på børnene på op mod 30 millioner kroner, så holder arrangørerne fast i demonstrationen.

- Hjulene er sat i gang, men målet er endnu ikke nået. Så vi fastholder presset, har Flemming Linnebjerg Rasmussen, formand for Odense Forældreorganisation, forklaret.

På demonstrationens Facebook-side har knap 900 meldt, at de deltager, mens yderligere 1200 har vist interesse.

Efter demonstrationen mødes repræsentanter fra alle byrådets partier for at diskutere mulighederne for at finde de cirka 30 millioner kroner andre steder end kun hos børnene.

Se billeder fra demonstrationen på Fyens.dk i løbet af aftenen og følg også med i de efterfølgende politiske forhandlinger samme sted og i Fyens Stiftstidende tirsdag.

  • Ahlmann-Jensen_Camilla_(2015)_013

    Af:

    Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg de fleste dage skriver om børne- og ungepolitik. Jeg blev uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2006 og har skrevet ord i aviser som Politiken og Nyhedsavisen, inden jeg i 2007 tog fat på Fyens Stiftstidende. Jeg bor i Odense sammen med min kæreste og vores to døtre.

Mere om emnet

Se alle
91
Aftale er på plads: Undgår at spare 20,2 millioner på børn

Aftale er på plads: Undgår at spare 20,2 millioner på børn

22
Forhandlinger i gang: Forslag om mindre til vækst, mere til børn

Forhandlinger i gang: Forslag om mindre til vækst, mere til børn

2
Se billeder og video: Flakhaven fyldt af demonstranter

Se billeder og video: Flakhaven fyldt af demonstranter