1. maj-møde uden rigtig feststemning

Ved sidste års 1. maj-fest var der drama, fordi der var frygt for en bombe ved siden af Odense Rådhus, hvor statsminister Helle Thorning-Schmidt skulle tale. Pladsen blev derfor ryddet. Her er det LO-formand Helle Nielsen og borgmester Anker Boye (S).

1. maj-møde uden rigtig feststemning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstrefløjen i Odense går igen sammen om at fejre arbejdernes internationale kampdag

”Fest” er næppe det rigtige udtryk for årets 1. maj-arrangement.

Det mener i hvert fald formand for LO Fyn, byrådsmedlem Helle Nielsen (S).

- Det er længe siden, der har været så god grund til at holde 1. maj som i disse år. Stadigt flere lader sig lokke af individuelle løsninger. Mange kæmper for at beholde deres arbejde. Og en del risikerer helt at miste deres indtægt, siger Helle Nielsen.

- Der er – mere end nogen sinde tidligere – brug for, at fagbevægelsen fortæller folk, hvad fællesskab og solidaritet reelt betyder. Hvis de værdier glider bort i glemslen, vil vi alle meget hurtigt opdage, hvad vi har mistet, lyder de formanende toner fra Helle Nielsen.

I Odense samles den ”autoriserede” venstrefløj igen om et stort arrangement. Socialdemokraterne, SF og Enhedslisten arrangerer sammen med LO og FTF.

I år er arrangementet flyttet fra Ansgars Anlæg til Kongens Have. Blandt talerne er minister Carsten Hansen (S) og LO’s formand Harald Børsting.

Tre byrådsmedlemmer: borgmester Anker Boye (S), rådmand Brian Dybro (SF) og Per Berga Rasmussen (EL) kommer også til orde - det samme gør Dorte Steenberg næstformand i Dansk Sygeplejeråd.

Lasse og Mathilde og Rock Nalle underholder.

1. maj-møde uden rigtig feststemning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce