Fyns Politi efterlyser vidner til branden i en spejderhytter natten til lørdag

Odense: Fyns Politi er fortsat uden spor i sagen om lørdagens brand i en spejderhytte i Fruens Bøge.

Brandvæsenet modtog en alarm om branden klokken 04:44, og i de efterfølgende timer kæmpede 18 brandmænd forgæves for at redde hytten, der var som et andet hjem for mange de 150 spejdere fra Det Danske Spejderkorps.

Siden alarmen gik, har myndighederne ikke fået flere henvendelser fra borgere, der har set noget mistænkeligt i området nær spejderhytten. Fyns Politi beder derfor om hjælp.

- Der er ikke meget at gå efter lige nu. Hvis der er nogle, der var i nærheden af spejderhytten mellem klokken fire og fem lørdag morgen, hører vi meget gerne fra dem. Det kan have stor betydning for vores arbejde, om der er blevet set en mand eller en kvinde i området på det tidspunkt, siger Hans Jørgen Larsen, vagtchef ved Fyns Politi.

I løbet af lørdagen lagde flere odenseanere vejen forbi den nedbrændte spejderhytte, som ligger få meter fra restauranten Carlslund, der gik op i flammer efter en påsat brand for tre måneder siden.

Flere af de fremmødte spekulerede i, om branden i spejderhytten også kunne være påsat.

- Man kan have mistanke om det ene og det andet. Det har vi selvfølgelig også. Vi kan ikke sige med 100 procent sikkerhed, at branden var påsat. Men vi kan heller ikke udelukke det, siger vagtchef Hans Jørgen Larsen.

Tidligst mandag går kriminal- og brandteknikere i gang med at undersøge, hvad der var årsag til branden.

  • Journalistpraktikant

    Af:

    Jeg skriver alt fra portrætter og features til reportager og klummer på magasinredaktionen, hvor vi producerer Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2014. Har været ansat på avisen lige siden.

Mere om emnet

Se alle
7
Fyns Politi til nysgerrige borgere: Gå ikke over afspærringen

Fyns Politi til nysgerrige borgere: Gå ikke over afspærringen

Brand i spejderhytte: Politiet søger vidner

Brand i spejderhytte: Politiet søger vidner

- Odense må stå sammen om at finde den skyldige

- Odense må stå sammen om at finde den skyldige