7. c på Hunderupskolen har set, hvor godt de selv har det

De mange penge har selvfølgelig været en gulerod for os, og vi har gjort en stor indsats for at vinde de 25.000 kr. Men faktisk har det mest opsigtvækkende for os, at vi har det så godt. At vi er så privilegerede, og at nogle børn og unge i den grad har brug for en hjælpende hånd.

Det siger Søren Jacobsen fra 7. c på Hunderupskolen. Han har været kampagneleder for det projekt, som handlede om at skaffe penge til Børnehjælpsdagens arbejde for børn og unge, der ar anbragt udenfor hjemmet.

Det er 15.000 unge mennesker, som ikke har samme gode liv som andre i samme aldersgruppe, og dem har Hunderup-eleverne været med til at rejse penge til.

De gjorde det så godt, at de vandt Danske Banks og Børnehjælpsdagens ene pris - bl. a. for flest solgt plakater. Ialt har Hunderup-eleverne hen over tre uger skaffet 17.687 kr. til børne- og ungeindsats. På landsplan er der rejst 155.000 kr. af 23 klasser, som er gået ind i projektet.

På Hunderupskolen har eleverne bl. a. solgt en masse plakater, ligesom der har været arrangeret underholdning med hjælpearbejdet i fokus.

Danske Bank har sponseret præmier for 50.000 kr. Den anden halvdel af beløbet gik til Sønderrisskolen i Esbjerg, som fik rejst 40.000 kr. ved bl. a. at lave et sponseret motionsløb.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og reporter hos Jysk Fynske Medier. Fyens Stiftststidendes Odense-redaktion. Interview og reportage. Tager også en del billeder og film.