Bygningskonstruktør Svend Heegaard er manden, der skal realisere arbejdet med at forvandle Thomas B. Thriges Gade fra en travl motorgade til en attraktiv bymidte. Den erfarne projektleder har før fået nye attraktive bymiljøer til at skyde op af udpinte områder. Således har Svend Heegaard været med til at forvandle den stærkt kviksølv-forurenede jord under Sojakagefabrikken på Islands Brygge i København til Havnestaden, hvor investorer kappedes om at købe byggegrunde

Du har været vidt omkring, siden du i sin tid blev uddannet bygningskonstruktør fra Byggeteknisk Højskole. Hvor har du arbejdet henne?

- Jeg har blandt andet været...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Schmidt_Sander_(2015)_001

    Af:

    Som nyhedschef er det mit job at igangsætte og prioritere de historier, som vi bringer på fyens.dk og i Fyens Stiftstidende. En sjælden gang imellem får jeg også tid til at komme lidt til tasterne. Jeg er uddannet som journalist i 2000 og har arbejdet som lokal- og nyhedsjournalist frem til foråret 2015, hvor jeg blev nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende. 1. september 2016 tiltrådte jeg jobbet som nyhedschef sammen med to andre kolleger i huset.

Mere om emnet

Se alle
Når det lugter af lort er det godt

Når det lugter af lort er det godt

Plads til mange overraskelser i dybet

Derfor graver arkæologerne