- Benjamin var menig kok

Søren Gordon Rasmussen er sushikok og medejer af Bar' Sushi. Han fortæller, at Benjamin Skjelbo kun arbejdede kort tid for resturanten. Arkivfoto: Morten Rode

- Benjamin var menig kok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Da Modo åbnede i Odense, meldte Benjamin Skjelbo ud, at han havde været med til at starte Bar' Sushi op. Den udlægning er Bar' Sushi-medejeren og kokken Søren Gordon Rasmussen ikke enig i.

Da sushi-restauranten Modo åbnede i Odense efter sommerferien, blev der flere steder skrevet om den blot 22-årige bagmand Benjamin Vogel Skjelbo. Man kunne blandt andet læse, at han havde været med til at starte sushikæden Bar' Sushi op og var udlært af en japansk sushikok i Svendborg.

Den udlægning kan Søren Gordon Rasmussen, stifter af Bar' Sushi, ikke genkende.

- Det er rigtigt, at Benjamin har arbejdet som sushikok på Bar' Sushi. Men han var ansat som menig kok i en måned eller to. Han har på ingen måde været med til at starte firmaet op, og det er faktisk en hån mod de medarbejdere, som har knoklet i årevis for at bygge forretningen op, siger Søren Gordon Rasmussen.

Han forstår heller ikke, at Benjamin Skjelbo fortæller, at han er udlært af en japansk sushikok.

- Ham, der har lært Benjamin at lave sushi nede i Svendborg, hedder Michael og er pæredansk. Der var ansat en ældre japansk mand i køkkenet, men det var ikke ham, der stod for at lave sushi. Så hvis Benjamin har lært at lave sushi af en japaner, må det være noget, han har gjort i sin fritid, siger Søren Gordon Rasmussen.

Han fortæller, at Benjamin Skjelbo stoppede på Bar' Sushi, fordi han skulle starte sin egen restaurant.

- Jeg følger ikke Benjamins karriere tæt, men jeg kan da konstatere, at han trods sin unge alder allerede har startet og lukket forbavsende mange restauranter og firmaer. Det er faktisk imponerende, at han ikke har brændt sine fingre mere, end tilfældet er, siger Søren Gordon Rasmussen.

- Benjamin var menig kok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce