Da Modo åbnede i Odense, meldte Benjamin Skjelbo ud, at han havde været med til at starte Bar' Sushi op. Den udlægning er Bar' Sushi-medejeren og kokken Søren Gordon Rasmussen ikke enig i.

Da sushi-restauranten Modo åbnede i Odense efter sommerferien, blev der flere steder skrevet om den blot 22-årige bagmand Benjamin Vogel Skjelbo. Man kunne blandt andet læse, at han havde været med til at starte sushikæden Bar' Sushi op og var udlært af en japansk sushikok i Svendborg.

Den udlægning kan Søren Gordon Rasmussen, stifter af Bar' Sushi, ikke genkende.

- Det er rigtigt, at Benjamin har arbejdet som sushikok på Bar' Sushi. Men han var ansat som menig kok i en måned eller to. Han har på ingen måde været med til at starte firmaet op, og det er faktisk en hån mod de medarbejdere, som har knoklet i årevis for at bygge forretningen op, siger Søren Gordon Rasmussen.

Han forstår heller ikke, at Benjamin Skjelbo fortæller, at han er udlært af en japansk sushikok.

- Ham, der har lært Benjamin at lave sushi nede i Svendborg, hedder Michael og er pæredansk. Der var ansat en ældre japansk mand i køkkenet, men det var ikke ham, der stod for at lave sushi. Så hvis Benjamin har lært at lave sushi af en japaner, må det være noget, han har gjort i sin fritid, siger Søren Gordon Rasmussen.

Han fortæller, at Benjamin Skjelbo stoppede på Bar' Sushi, fordi han skulle starte sin egen restaurant.

- Jeg følger ikke Benjamins karriere tæt, men jeg kan da konstatere, at han trods sin unge alder allerede har startet og lukket forbavsende mange restauranter og firmaer. Det er faktisk imponerende, at han ikke har brændt sine fingre mere, end tilfældet er, siger Søren Gordon Rasmussen.

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.

Mere om emnet

Se alle
Danmarks yngste sushi-kok: - Det er mig, der er blevet snydt

Danmarks yngste sushi-kok: - Det er mig, der er blevet snydt

1
- Benjamins troværdighed er papirtynd

- Benjamins troværdighed er papirtynd

Kunder kalder sushi-restauratør for svindler