OB-reserver var ved at rulle hen over stærkt Midtjylland-hold, men tabte

FODBOLD: På Odense Atletikstadions ujævne græs kunne OB's reserver have lukket kampen mod Midtjylland allerede halvvejs, men endte med at tabe 2-1.

- Yao Dieudonne bragte os foran 1-0 efter 35 på den sværeste af de fire 100 procents-chancer, som han fik. Vi burde have ført ved 4-0 ved pausen, sagde OB's assistenttræner John Bredal bagefter. Midtjyderne indrømmer selv på klubbens hjemmeside, at de var godt tjent med pauseresultatet efter at være rendt ind i et hav fynske omstillinger mod den lynhurtige Yao Dieudonne.

Ulvene kom til Odense med spillere som André Rømer, Jonas Borring, Simon Kroon og Bruninho og Rafael van der Vaart, der spillede 67 minutter.

FCM udlignede straks efter pausen ved Michael Baidoo, inden Simon Kroon scorede på et dommedagsskud et kvarter før tid, hvor bolden lige så godt kunne have endt et sted i Bolbro.

Hos OB fik spillere som Ryan Johnson Laursen, Joao Pereira, Izunna Uzochukwu, Mathias Greve, Anders K. Jacobsen og Oliver Lund meget spilletid i benene inden landskampspausen. Unge Oliver Christensen stod på mål.

 

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.