Cheftræner Kent Nielsen bruger ikke tid på at sammenligne forberedelserne

FODBOLD: OB forsøgte først på ugen at træne på Dyrskuepladsen, men foretrak så kunstgræsset i Ådalen.

- Når vi nu starter sæsonen så tidligt, kommer alle ud for det. Klubberne har bortset fra FCK, der har varme i træningsbanen, ikke faciliteter, der matcher de forhold. Men det fylder ikke mere end det hos os. Det bliver ikke en afgørende faktor. Vi skal forsvare os stærkt som i den modsatte kamp i Odense og have modet til at spille. Det bliver balancen og vore tekniske sikre pasningsspillere skal toppræstere. FCK kan både spille med indlæg mod Santander og bruge de mere kreative spillere som efter pausen mod Atlético, mener cheftræner Kent Nielsen.

- FCK var klasser bedre end Midtjylland i første halvleg og anden halvleg var rodet. Men FCK er inde i en periode, hvor fejl bliver straffet konsekvent. Her skal vi også slå til, for vi får ikke fire-fem chancer, mener OB-træneren, der også har brug for en toppræstation af Sten Grytebust i målet.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.