KRISEN I ÅDALEN

OB-træner Kent Nielsen fastholder, at Kenneth Emil Petersen er anførerFODBOLD: Selv om 32-årige Kenneth Emil Petersen endnu ikke har spillet et minut i OB's to første Superliga-kampe i foråret, så er han for træner Kent Nielsen stadig kaptajnen på holdet.

- Det er Kenneth Emil, der er anfører. Det er der ikke overvejende grunde til at ændre. Så kan det godt være, at der indtil videre er andre, der har spillet på holdet, men det er ham, som er holdets anfører, siger træner Kent Nielsen til Sport Fyn før mandagens kamp mod kaptajnens gamle klub AaB i Odense.

- Men hvad nu, hvis han ikke spiller de næste tre, fire eller seks kampe?

- Fodboldtrænere lever i nuet, mens alle andre har spekulationer om, "hvad nu hvis". Jeg bruger ikke energi på det. Hvis Kenneth Emil Petersen toppræsterer - og han spillede en god reservekamp mod Fredericia - så kan han sandsynliggøre, at han kan starte inde. Heldigvis er jeg hårdt udfordret omkring stopper-positionerne, men det er jeg helt afklaret med, tilføjer Kent Nielsen.

- Hvis Rasmus Festersen starter inde på mandag og Kenneth Emil ikke gør, så er han vel anfører?

- Ja. Rasmus Festersen har været viceanfører, så det er overvejende sandsynligt og Sten Grytebust har været nummer tre. Men jeg ser det ikke som så vigtigt som så mange i omverdenen. Det viser bare, at Grytebust, Festersen og Kenneth Emil betyder meget for holdet omkring træning og kamp, fordi de påtager sig større ansvar end deres egne opgaver, fordi de har noget erfaring og ro også i den situation, som vi i øjeblikket er i, siger Kent Nielsen.

Bredal forlænget

OB havde alle mand med ombord til torsdagens træning bortset fra ghaneseren Nana Welbeck, der havde fået fri.

OB har iøvrigt forlænget aftalen med trænerassistent John Bredal med yderligere et år frem til sommeren 2018.

- Han er meget ligefrem og kalder en spade for en spade, så alle ved, hvor de har John. Han er humørfuld og har en stærk empatisk side, hvilket også er vigtigt, siger Kent Nielsen til ob.dk..

Gense OB's kanonstart på forårssæsonen:

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.

Mere om emnet

Se alle
Fodbold-boss: Vi vågner om natten og skriger efter mor

Fodbold-boss: Vi vågner om natten og skriger efter mor

Wieghorst: AaB og OB minder om hinanden

Wieghorst: AaB og OB minder om hinanden

OB med blikket stift opad

OB med blikket stift opad