Tverskov forbereder sig til Santander

Jeppe Tverskov - her i en duel mod FC Nordsjællands Ernest Asante - får ny makker i enten Marco Lund eller Joao Pereira mod FC København. (Foto:Anders Kjærbye/Scanpix 2018)

Tverskov forbereder sig til Santander

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB-stopper Jeppe Tverskov får enten Marco Lund eller Joao Pereira som forsvarsmakker i Parken

FODBOLD: Jeppe Tverskov er tilbage i OB's midterforsvar og havde egentlig forberedt sig på at skulle spille sammen med debutanten Marco Lund, fordi anfører Kenneth Emil Petersen var udenfor med karantæne og en ankelskade.

Men Marco Lund havde en dårlig nat før lørdagstræningen og måtte melde sig syg med feber og er tvivlsom til matchen i København.

- Det er selvfølgelig ærgerligt for Marco, der kunne have fået debut. Nu må vi se, om det stadig kan blive ham. Bliver det Pereira har jeg jo spillet og trænet med ham i halvandet år, og han er også tidligere midterforsvarer og en back, der mere overvejer og ikke den hurtige type, der løber op og ned. På den måde passer forsvarsjobbet ham fint, siger Jeppe Tverskov.

- FC København er i modsætning til andre år også til at snakke med i Parken. Hvis vi kan spille kampen på vore præmisser, så ser det okay ud, som det gjorde i dele af hjemmekampen i efteråret mod dem, så vi har store forventninger til kampen. De kommer formentlig i allerstærkeste opstilling, fordi vi ligger så tæt på hinanden i tabellen, og de fik sparet lidt spillere mod Atlético Madrid i torsdags. Vi har analyseret dem fint. De har i løbet af vinteren fået tilført noget mere kreativitet, mener Tverskov.

- Vi skal nok forberede os på Santander hos FCK, fordi han så småt er i omdrejninger, men der er også andre typer på deres hold.

Han har som de øvrige OB-spillere stort set kun forberedt sig på kunstgræs i denne uge, mens FCK kun har trænet på rigtigt græs, som det der spilles på søndag aften.

- Uden at brokke os for meget, så er banen på Dyrskuepladsen mere sand end græs. Derfor er vores kunstgræsbane tættere på de forhold, vi møder i Parken. Men de fleste i truppen vil nok mene, at det ikke er optimal forberedelse til sådan en kamp, men det er det bedst mulige alternativ. Skiftet fra kunstgræs til naturgræs er svært og man vil helst træne på det underlag, som man spiller på om søndagen. Det er klart at foretrække, siger Tverskov.

Loyale Tverskov

Umiddelbart efter vinterpausen skrev Sport Fyn, at Silkeborg var interesseret i at hente Jeppe Tverskov, men det blev ikke til noget.

- Jeg var ude at melde min loyalitet over for OB, for hverken jeg eller min agent havde talt med Silkeborg. Det kan godt være, at OB havde fået et tilbud, men det ved jeg ikke noget om. Jeg ville bare signalere, at jeg var OB-spiller. Det kom frem på et underligt tidspunkt, hvor jeg netop havde snakket med Kent og jeg havde fine forhåbninger til sæsonen. Frederik Tingager og Izunna Uzochukwu var solgt og så åbnede det hele sig ligesom op for mig, og det var blevet min tur, mener Jeppe Tverskov.

Han forudser, at vejret kan få indflydelse på kampene i den kommende uge mod FCK, Lyngby og Brøndby, så det med sne og frost kan blive kampe, der bølger mere frem og tilbage.

- Der kan være fordele og ulemper. Det er tre hold, der alle vil spille fodbold, men vi vil gerne, at kampene bølger lidt mere frem og tilbage. Og vi har i efteråret skabt resultater mod FCK og Brøndby, men der skal gerne falde point af allerede i Parken, fordi vi jo godt kan tælle point i tabellen, fastslår Jeppe Tverskovom mulighederne for at fastholde top seks-placeringen.

Tverskov forbereder sig til Santander

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce