Solid begyndelse: Fine tegn fra Kløve mod Nordsjælland

Troels Kløve leverede ikke det ekstraordinære, men han spillede en solid kamp og var sikker i de tætte dueller. Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2018

Solid begyndelse: Fine tegn fra Kløve mod Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Troels Kløve er stadig ny i OB, og efter en god start mod Helsingør, faldt både han og OB en smule mod stærke Nordsjælland. Men Kløve viste i løbet af kampen tegn på, at han kan komme til at gøre en forskel for fynboerne med tiden.

Fodbold: Mod FC Nordsjælland skulle OB's nyankomne dynamo Troels Kløve bygge videre på en god debut i striber mod Helsingør og bevise, at han kunne gøre en forskel mod et hold i den gode ende af tabellen. Til kampen var han rykket ind på midten af banen i en fem mand stor midtbanekæde, hvor hans direkte modstander ofte var den nykårne Nordsjælland-anfører, Mathias Jensen, og hjemmeholdets debutant, Mikkel Rygaard.

Fra kampens start blev det tydeligt, at Troels kløve skulle agere bindeled mellem forsvar og angreb i en flydende rolle. Og i defensiven fyldte han primært området lige foran forsvaret.

I første halvleg var der ikke meget at binde sammen for et OB-mandskab, som for det meste jagtede bolden. For Troels Kløve blev det ikke til enkelte berøringer, og han var lige som de fleste af sine medspillere temmelig anonym. En enkelt gang fik OB's nye nummer 23 lov at vise prøver på sin evne til at rykke dybt, men i en en-mod-en formåede han ikke at sætte Benjamin Hansen af som sidste mand.

Et enkelt forsøg havde Kløve på mål, da han efter en god kombination med Jacob Barret på kanten kom til en god skudmulighed, men afslutningen gik pænt forbi Runarssons mål.

Så ikke ny ud

I anden halvleg rykkede Kløve ud i en mere fast kant-rolle. Men det var især, når han trak ind i banen, at han gjorde en forskel som skudtrussel og spilfordeler. Blandt andet i opspillet til Festersens reducering til 1-2, hvor han åbnede forsvaret med tredjesidste fod. Oftest var midtbanespillerens aktioner vendinger og sikre afleveringer under pres, men enkelte gange var han også en del af gode kombinationer fremad.

Generelt var Kløve solid i anden halvleg, og han viste fine ting som boldsikker station, problemløser og arbejdshest.

Og selv om det aldrig blev spektakulært, så var det ikke til at se, at han spillede sin kun anden kamp i OB-trøjen. Derfor er der også grund til at være optimistisk i forhold til, hvad Kløve kan komme til at betyde for OB i takt med, at han bliver mere vant til holdet og systemet og får overskud til mere end det solide og sikre.

Solid begyndelse: Fine tegn fra Kløve mod Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce