Skannings-nedtur: Opvarmning dyr for Dyhr

Jens Jakob Dyhr Thomasen, der her fyrer kanonen af i et opgør mod AC Horsens, er ude i tre til fire uger med en fibersprængning og misser altså søndagens opgør i Brøndby. Foto: Claus Fisker/Scanpix

Skannings-nedtur: Opvarmning dyr for Dyhr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jens Jakob Dyhr Thomasen, offensiv midtbanespiller og spilstyrer hos OB, er ude i tre til fire uger med fibersprængning op mod lysken.

Fodbold: I minutterne før starten på onsdagens opgør mellem OB og Lyngby gik Jens Jakob Dyhr Thomasen, offensiv midtbanekraft og spilstyrer hos OB, i stykker under opvarmningen og han missede opgøret i kulden.

Efter en skanning står det imidlertid klart, at det bliver til mere kampfravær for Dyhr - startende med fynboernes svære kamp på udebane på søndag mod topholdet Brøndby, der torsdag aften dukkede FC Midtjylland i Herning.

- Ja, skanningen viste, at Dyhr har fået en fibersprængning op mod lysken. Dermed er han ude i tre til fire uger, siger OB-træner Kent Nielsen til Sport Fyn.

Og der er mere skadesfravær for de stribede i forbindelse med besøget hos Brøndby. Den ankelskadede Mikkel Desler bliver således heller ikke klar. Anfører Kenneth Emil Petersen trænede lidt med fredag men er tvivlsom til opgøret mod rækkens nummer et.

- Der bliver truffet en afgørelse i forbindelse med lørdagens træning (kl. 10 i Ådalen, red.), fortæller Kent Nielsen.

Marco Lund har rejst sig fra sygesengen og kan eventuelt komme i spil til Brøndby-kampen.

- Men nu må vi se, hvordan jeg ender med at sætte tingene sammen til kampen, som Kent Nielsen udtrykker det.

Med mod og kvalitet

Ligesom alle andre kunne OB-træneren altså torsdag aften se Brøndby vinde 1-0 i Herning.

- Jeg lægger ikke så meget i den sejr. Midtjylland spiller ikke som os. Det bliver en anden kamp i Brøndby. Det er også mere medierne end klubberne, der fokuserer på stillingen, siger Kent Nielsen med tilføjelsen:

- Jeg tror ikke, det har den store betydning for Brøndby-spillerne i forhold til kampen mod os, at de nu ligger nummer et. Det, der betyder noget for dem, er deres lange serie af vundne kampe. En stribe af sejre giver en fantastisk tro på, at man altid kan komme tilbage efter dårlige perioder. Den giver en kontant tro på egne evner.

Kent Nielsen forventer, at Brøndby vil komme med intensitet og "hidsigheds-energi" - som han udtrykker det - og at hjemmeholdet vil lægge et højt pres på OB.

- I vores kamp mod FCK viste vi i perioder, at vi kunne spille os ud af et højt pres. Det skal vi have mod og kvalitet til også at gøre i Brøndby, konkluderer Kent Nielsen.

Skannings-nedtur: Opvarmning dyr for Dyhr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce