Santander slap fra hævnakt uden rødt: - Sådan er det ofte i Parken

Jeppe Tverskov var glad for kampens tænding, men mente, at Federico Santander skulle have været udvist. Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2018

Santander slap fra hævnakt uden rødt: - Sådan er det ofte i Parken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Federico Santander slap med et gult kort for at sparke Jeppe Tverskov mellem benene sidst i kampen mellem FCK og OB. Den dommerbeslutning havde Tverskov svært ved at forstå efter kampen.

Fodbold: Efter kampen mellem FC København og OB i Parken var der en del småsnak om dommere og røde kort ved OB-bussen. Grunden var en hændelse til sidst i kampen, hvor FKC-angriberen Federico Santander, efter en duel med Jeppe Tverskov, sparkede OB-forsvaren mellem benene, da bolden for længst var væk. Den hævnakt takserede kampens dommer, Jakob Kehlet, til et gult kort, og den beslutning undrede Tverskov.

- Som jeg ser det, er bolden ude af banen, og så sparker han ud efter mig og rammer mig mellem benene. Og jeg har lidt svært ved at forstå, hvordan det ikke er til rødt. Det er jo tydeligt, at Kehlet ser den, og det er vel det, han giver gult for, sagde midtstopperen.

Kampen havde generelt høj tænding, fortalte Jeppe Tverskov, og selv om han faktisk mente, at der skal være høj tænding i en kamp mellem to hold, der ligger tæt i tabellen, så frygtede han, at kulissen havde indflydelse på Kehlet.

- Der er ofte sådan i Parken, at når sådan noget sker, så går det ofte FCK's vej. Men sådan er det, sagde han.

Kreativiteten mangler

Generelt mente Tverskov, at han og forsvarsmakkeren Joao Pereira havde godt styr på FCK's angribere, men efter to kampe, hvor fynboerne har været tæt på mod stærke hold uden at få point, mente han, at OB har manglet det sidste.

- Vi havde gode boldbesiddelser, men vi mangler måske lidt offensiv kreativitet. Men på den anden side har vi jo haft det mod Helsingør for eksempel. Men vi skal være bedre til at få noget ud af boldbesiddelsen. I dag havde vi måske for meget respekt for FCK, og vi må jo ikke blive tilfredse med at kunne spille den rundt på den ene tredjedel af banen, sagde Jeppe Tverskov.

Santander slap fra hævnakt uden rødt: - Sådan er det ofte i Parken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce