SE VIDEOER: OB-veteraner som standuppere


SE VIDEOER: OB-veteraner som standuppere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anfører Kenneth Emil Petersen og Rasmus Festersen gav OB's truppræsentation er særligt pift før den første "Cup-kamp" mod FC Helsingør på søndag

FODBOLD: OB-anfører Kenneth Emil Petersen og Rasmus Festersen åbenbarede nye sider af sig selv, da de stod for OB's truppræsentation tirsdag aften hos Nordea på Vestre Stationsvej i Odense.

Faktisk kunne parret vel gøre sig som standuppere i den virkelige verden eller til et sølvbryllup i Saltofte Forsamlingshus.

I hvert fald var deres ping-pong med til at løfte stemningen hos de 300 sæsonkortholdere og de mange sponsorer og andet OB-godtfolk, der var mødt frem.

- Vi har en assistenttræner, der kører rød Tesla. Det er åbenbart assistenttræner, man skulle have været. Farven rød er efter John Bredals hjerteklub Arsenal og derfor er han ofte sur efter en weekend, sagde Kenneth Emil Petersen.

- André Rømer skal være far, men du havde åbenbart taget din kones graviditetsopkast med på vores sociale tur til Amsterdam. Vi håber, at du er frisk igen, sagde Rasmus Festersen, da André Rømer blev præsenteret.

Tonen var rå men hjertelig, som da anføreren om unge Julius Eskesen sagde:

- Du har verdens længste sang hos fansene, men du er også den eneste, der bliver lidt genert, når du skal hilse på maskotten Victor.

Kenneth Emil Petersen og Rasmus Festersen blev præsenteret i en kort spillefilm, hvor det blev afsløret, at de havde været på Wienerstuen i Odense sammen med kvinder, der ikke var deres egne, i stedet for at selvtræne på Dyrskuepladsen. En god joke.

300 sæsonkortholdere og sponsorer og andet godtfolk var mødt frem.  Foto: Birgitte Carol Heiberg
300 sæsonkortholdere og sponsorer og andet godtfolk var mødt frem. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Også alvor

Men der var også alvor på podiet og sportsdirektør Jesper Hansen og træner Kent Nielsen fik lov at vurdere helheden før premieren på søndag.

- Vi synes jo egentlig, at vi har tjent fint med point i kalenderåret 2017, da vi efter et dårligt andet halvår i 2016 endte i nedrykningsspillet, selv om vi ikke må kalde det sådan. Med den tilgang vi har haft, står vi stærkt og investeret lidt efter det vi har savnet - at spille mere direkte og have kreative spillere, der kan arbejde i små rum, sagde Jesper Hansen og kaldte de syv kampe om at komme i medaljespillet for syv "Cup-kampe".

Træner Kent Nielsen undrede sig over, at nogen af de unge på podiet havde kaldt det en lang opstart.

- Da jeg spillede, ventede vi i måneder på, at det skulle blive 1. april og turneringsstart. Men tiden var en anden. Nu er spillerne stort set i træning hele året og selv i deres ferie, skal de træne. Og jeg kan da godt sige, at der er nogen, der har fået besked om at løbe ekstra i ferien, sagde Kent Nielsen.

- Men ja, vi vil spille mere direkte nu, fordi vi har haft udfordringer med at score mod kompakte forsvar, der står langt tilbage. Vi skal hurtigere mod mål, når bolden er erobret, lovede OB-træneren om sæsonstarten.

- Om jeg tror på slutspillet? Tro er noget i en kirke, men vi har kvaliteterne og hvis vi leverer op til det, så skal det nok lykkes. Vi er fem hold, der slås om tre pladser i medaljespillet, sagde træneren, der afslørede, at han havde købt en helt ny Nokia til 249 kroner og skilt sig med den gamle Nokia 3210. Men han kunne stadig ikke spille "Snake" på sin nye mobil. Kun ringe og sms'e.

Det kan vise sig at være nok.

SE VIDEO FRA PRÆSENTATIONEN PÅ FYENS.DK

Der var mange små fans på gulvet til præsentationen.   Foto: Birgitte Carol Heiberg
Der var mange små fans på gulvet til præsentationen. Foto: Birgitte Carol Heiberg

SE VIDEOER: OB-veteraner som standuppere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce