Pas på Lyngbys sammenhold

Dennis Vavro fra FC København tackler bolden fra OB's Rasmus Festersen i søndagens kamp i Parken. (Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2018)

Pas på Lyngbys sammenhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rasmus Festersen mener, at krisen i Lyngby har rystet holdet sammen før kampen i Odense.

FODBOLD: Sport Fyn forsøger sig over for Rasmus Festersen med flosklen om "sæsonens vigtigste kamp" i gangene mellem L'Easy Lounge og trænerkontorerne, hvor alle forbipasserende har svært ved at undgå at se holdbillederne fra mesterskabsårene 1977, 1982 og 1989.

- Men så kan jeg jo svare med en anden floskel om, at den næste kamp altid er den sværeste. Det er en nøglekamp i bestræbelserne på at blive indenfor top seks, selv om resultaterne har artet sig til vores fordel. Men vi skal til at skrabe point sammen og Lyngby-kampen er en kærkommen mulighed, siger Festersen, der tog sig nogle afslutninger, inden kulden tvang spillerne indendørs.

- Vi skal bestemt ikke brokke os over de øvrige holds resultater, selv om det er lidt tidligt at spekulere for meget over det. Men det bliver ekstremt tæt til sidst, hvor et point eller målscoren vil adskille holdene, mener han.

Hvis Lyngby var gået konkurs, havde OB fået tre sikre point, men det ville andre klubber også have fået i de sidste syv grundspilsrunder.

- Nu har problemerne skabt noget sammenhold i deres trup, selv om de har mister en profil eller to. Men det er stadig en fin trup, der stadig kan spille fodbold. De er rykket tættere sammen i bussen og de oplevelser giver holdånd på en måde, som ikke kan sammenlignes med andet, siger Festersen, der selv har prøvet noget lignende i Vestsjælland.

- Vi har spillet fem gode halvlege men kun fået tre point i tre kampe, men hellere det end fem dårlige halvlege og tre point. Tendenserne i kampene har været rigtige, mener OB-angriberen.

Rasmus Festersen og Carlos Zeca i duel i Parken i søndags. (Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2018)
Rasmus Festersen og Carlos Zeca i duel i Parken i søndags. (Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2018)

FCK med respekt

Han vurderer kampen forleden mod FCK som helt tæt.

- FCK havde respekt for os, og det blev en kamp, hvor begge hold forsvarede dybt og de faldt utroligt dybt og det blev en kamp, hvor der konstant var otte mand bag bolden på begge sider. Jeg er stadig fysisk fit og så kan der være andre grunde til, at man ikke spiller en topkamp. Boldene var meget kørt rundt i bagspil, så der var lidt at se til, når vi skulle presse, og vi fik også lukket deres spil fra 6'er-positionen ned, så der ikke var meget plads at spille på, mener Festersen, der har haft lidt bøvl med en trædepude, men nu er frisk og klar.

- Hvor mange røde kort skulle FCK have haft i kampen?

- Et par stykker kunne være givet uden, at der kunne være sagt noget, men sådan er gamet - der er sikkert andre kampe, hvor vi kunne have fået røde kort, men ikke fik det.

- Jeppe Tverskov sagde, at sådan noget ofte sker, når FCK spiller hjemme i København?

- Jeg gider ikke at være tudefjæs og sige, at vi ikke får det, vi skal have i Parken.

Pas på Lyngbys sammenhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce