OB's André Rømer skifter til Randers FC

André Rømer siger farvel til OB og goddag til Randers FC. Foto: Morten Wamsler/OB

OB's André Rømer skifter til Randers FC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Samarbejdet blev aldrig en succes - hverken for klubben eller for mig, konstaterer Rømer kontant.

Fodbold: Det er ind og ud i OB i disse dage.

Janus Drachmann har tilsluttet sig fynboerne, og torsdag formiddag kunne klubben så fortælle, at André Rømer er fortid i klubben med et salg og et skifte til Randers FC med øjeblikkelig virkning.

25-årige André Rømer kom til OB i januar 2018, men det lykkedes ham aldrig at finde sin faste plads i startopstillingen, og derfor søger han nye muligheder og mere spilletid med klubskiftet.

- Sammen med André ærgrer vi os over, at han aldrig fandt ind på holdet i den grad, vi havde håbet. Han var med omkring startopstillingen i de første kampe, men trænerteamet valgte efterhånden at prioritere anderledes og anvende André som et godt alternativ fra bænken. Han kan dække mange pladser, og det er en klar fordel at have den type spillere som indskiftningsmulighed. Derfor havde vi også gerne beholdt André, for ud over at være en dygtig og alsidig fodboldspiller, er han også yderst professionel på træningsbanen og en god person uden for banen.

- Når Andrés ønske om at skifte faldt sammen med Randers' interesse - og da vi kunne blive enige om vilkårene for en transfer - så ser vi dette som en god løsning for alle parter. Vi ønsker André al mulig held og lykke og takker ham for hans engagerede og professionelle indsats i OB, siger sportsdirektør Jesper Hansen i en pressemeddelelse.

Fra André Rømer lyder det:

- Hverken for OB eller for mig personligt blev samarbejdet den succes, vi havde håbet på. Derfor tænker jeg også, at det er bedst for alle parter, at jeg kommer videre. På trods af manglen på spilletid har jeg været rigtig glad for min tid i OB, for klubben og for folk i og omkring klubben. Både jeg selv og min familie har været glad for at være i Odense, men jeg skiftede til OB for at få mere spilletid, og sådan endte det ikke. Derfor ser jeg også frem mod de nye muligheder, jeg får i Randers, og jeg tænker, at det er en god løsning for alle.

Det blev til 12 førsteholdskampe i OB for André Rømer.

OB's André Rømer skifter til Randers FC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce