OB'erne bliver for arrogante

David Nielsen spurtede over til de næsten 2000 AGF-fans efter kampen og mente iøvrigt, at OB tenderer at blive arrogante ved dødbolde, når de kører godt rundt med bolden. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

OB'erne bliver for arrogante

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AGF-træner David Nielsen vidste, at OB ville blive offer for falsk tryghed

FODBOLD: AGF-træner David Nielsen var dybt begejsteret for sit hold, der var uden tre stamspillere og den fjerde Daniel A. Pedersen blev skadet under opvarmningen.

- Det er bare et bevis på den kultur, vi har vist i løbet af foråret. Vi lukker OB helt ned og forsvarer os godt, indtil de får et forkert straffespark. Der er alt for kort afstand fra bolden op til den arm, som dommeren dømmer på os.

- Men I havde ikke bolden ret meget?

- Jamen, det her spilles over to kampe og det handler om at gå videre. Vi vidste, at de ville være gode til det med at have bolden, derfor gjorde vi sådan. Når de komfortable på bolden, så bliver de arrogante og glemmer at dække op ved dødbolde. De er sårbare på dødbolde, lang indkast og når vi får tiden til at gå. Selv FCK vil have bolden mindre end OB. Når OB har det godt, så tror de, at de er oven på, så ved vi, at vi kan skræmme dem. Det har vi gjort hver gange, mente David Nielsen.

- Det taler for sig selv, at der er 2000 fans med her i Odense. Det giver energi på banen. Det handlede om at vise, at man ikke havde lyst til at gå på ferie nu og vi får endda lagt på i forhold til de skader, vi fik. Vi har scoret seks mål imod dem. Vi har vist ekstraordinær mentalitet, mente AGf-træneren.

Anfører skuffet

OB's anfører Kenneth Emil Petersen var dybt skuffet.

- Vi har det svært og møder et meget effektivt AGF-hold. Det er fortjent, at de går videere, for de er skaprekre end. Det er en kæmpeskuffelse at være slået ud. Det er skidt og en mavepuster at indkassere en dødbold så tidligt, selv om vi i første halvleg egentlig skaber chancer nok til at score. Men AGF er kommet for nemt til de seks scoringer imod os. Vi har lavet fire mål og det burde have været nok til at have gået videre, mente han.

Han brugte ikke tid på at vurdere, om resultatet af denne sæson var dårligere end sidste, som de jo var.

- Det her er en skuffelse uanset, hvordan det gik i sidst sæson.

- Skal OB udstikke en ny målsætning til næste sæson og hvad skal den være?

- Det er sportsdirektør Jesper Hansen og Kent Nielsen, der udstikker de målsætninger. Der ventes en stor udskiftning i truppen og det kommer vel an på, hvad der kommer ind. Den skal tages højere oppe.

- Du har et år tilbage af din kontrakt. Taler I om forlængelse?

- Jeg er en gammel mand og har et år tilbage, så der sker ikke noget i den nærmeste fremtid. Vi skal møde ind til træning mandag og så har vi vel en sommerkamp den 27. maj.

- Trak AGF tiden for meget?

- Ja, men de fik også lov til det, og det kan jeg godt forstå, for de løb meget.

- Tirrede de jer med en masse frispark?

- Det gik meget hårdt til os, og der gik lidt for lang tid, før de fik kort for det. Men det er en del af spillet og man må gerne gå til den. Det var fair nok.

OB'erne bliver for arrogante

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce