OB-træner havde noget at bevise

John Bredal har været uforståënde over for klubbens beslutning om ikke at forlænge hans træner-kontrakt, når nu hans reservehold skaber resultater. Her ses han til venstre sammen med chefen Kent Nielsen. Foto: Lasse Hansen

OB-træner havde noget at bevise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB's reserver splittede Brøndbys ad med 7-1 og assistent John Bredal var stolt af at være OB'er.

FODBOLD: OB's reserveholdstræner John Bredal lagde efter en nærmest sensationel 7-1-sejr på udebane over Brøndby ikke skjul på sin glæde efter, at han for nylig blev erklæret uegnet til kontraktforlængelse fra sommerferien af.

- Jeg må rose mine spillere, og jeg havde også selv noget, jeg skulle bevise. Jeg er stolt af at være OB'er i dag, sagde John Bredal efter den store triumf i Brøndby mandag over middag.

OB kom ellers bagud 0-1 i reserveligakampen efter en fejl af Jacob Buus, men herefter så OB sig ikke tilbage og Jóan Símun Edmundsson scorede to gange til 2-1, og så blev Brøndby efter Bredals opfattelse "splittet ad".

- De stillede med alt det stærkeste efter førsteholdets kamp i Horsens. Bortset fra de første ti og de sidste ti minutter spillede vi en taktisk meget disciplineret kamp, og når de forsøgte at lukke os ned med deres pres, spillede vi konstant væk fra presset. Jeg har har sjældent prøvet noget lignende, sagde en begejstret John Bredal, da Sport Fyn havde forstået, at slutresultat var 7-1 til OB og ikke omvendt.

- Mathias Jørgensen kom ind og ødelagde dem fuldstændig med fire mål og så scorede Nicklas Helenius på straffespark. Samtidig fik vi sparet dem, vi skulle undervejs som Mikkel Desler og Edmundsson, så det var helt perfekt, sagde Bredal.

OB-træner havde noget at bevise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce