OB-træner forventer fysiske brasilianere

Kent Nielsen vil love, at der kommer nye spillere på banen mod FC Helsingør. Foto: Birgitte Carol Heiberg

OB-træner forventer fysiske brasilianere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kent Nielsen kalder det en tilfældighed, hvis OB for første gang i 14 år stiller med ti danske markspillere i Odense

FODBOLD: Sport Fyn kunne forleden afsløre, at når OB med stor sandsynlighed søndag stiller med ti danske markspillere til en hjemmekamp, så er det første gang i over 14 år.

- Men det vil jeg kalde en tilfældighed og der er ikke andre intentioner i det. Normalt vil erfarne udlændinge være hentet for at indgå umiddelbart i startopstillingen, mens en spiller som Nana Welbeck blev hentet som meget ung hertil. Jeg vil også betragte færinger og svenskere som en del af Skandinavien, siger Kent Nielsen, der dog vil give OB's egen ungdomssatsning en del af "æren" for, at OB har flere danskere på holdet.

- Når man begynder at få en del af egen avl fra akademiet med på holdet, så øger man chancen for, at der er flere med dansk pas i truppen. Så længe akademiet ikke også henter udlændinge, fastslår Kent Nielsen.

Han bekræfter, at publikum vil få debutanter at se på OB-holdet, der i startopstillingen vil være med Mathias Greve og Jens Jakob Thomasen fra egen avl.

Kent Nielsen regner med, at Helsingør vil stille med to brasilianere mod OB.

- Det er ikke Neymar-typer. Douglas oppe foran er stor og fysisk og det er Santos Leira på kanten også. Men som de fleste brasilianere har de fra naturens hånd en fin teknik, mener OB-træneren.

- Uanset hvordan man vurderer Helsingør, så har deres hold udviklet sig i løbet af efteråret fra kun at være boldbesiddende til nu også at kunne sende en lang bold fremefter. Det har givet dem tætte kampe hele efteråret. Jeg tror, at sæsonpremieren vil være præget af en masse gå-på-mod med ikke altid så meget omtanke fra de to hold. Men det er rigtigt, at vi skal finde en bedre balance mellem at gå hurtigt på mål og så spille boldsikkert. Hvis vi giver Helsingør betingelser med god plads, så kan vi også risikere at komme til at løbe meget mod dem, mener Kent Nielsen.

- Vi valgte at træne lørdag på kunstgræsset alligevel. Erfaringerne fra træningslejren i Spanien var, at man fik tunge ben efter et par træninger på naturgræs, så vi blev her i Ådalen og i næste uge skal vi alligevel træne der, fordi vi har Nordsjælland ude på fredag på deres kunstgræsbane. Men jeg er overrasket over i hvilken flot tilstand stadion præsenterede sig i fredags. Banen var meget fast. Der kom kun furer lige i toppen af græsset. Det var positivt, sagde Kent Nielsen, inden han gik ind og grublede videre i omklædningsrummet.

OB-træner forventer fysiske brasilianere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce