Fodboldspiller Rasmus Festersen blander sig nu i debatten om situationen i OB i kølvandet på den tidligere OB-spiller Emil Ousagers debatindlæg tidligere på ugen.

- Jeg er ikke enig i, at OB er en fiasko og ikke har succes. Faktisk tværtimod.

Sådan skriver den nuværende OB-spiller Rasmus Festersen i kronik, som Fyens Stiftstidende bringer lørdag. Kan allerede læses her på Fyens.dk - kun for abonnenter.

Kronikken har Festersen skrevet som en reaktion på den tidligere reservemålmand Emil Ousagers debatindlæg tidligere ugen, hvor Ousager argumenterer for, at klubbens nuværende resultatkrise i nogen grad bør tilskrives tidligere tiders fejlslagne strategi og slap styring af spillertruppen.

I kronikken pointerer Rasmus Festersen imidlertid, at OB's træningsfaciliteter i Ådalen lader meget tilbage at ønske.

- Ådalen er omdrejningspunktet for mit bidrag til den verserende debat om OB’s manglende placering i toppen af dansk fodbold de seneste år, skriver Festersen.

- Jeg kan godt blive en smule deprimeret, når jeg ser, hvordan andre byer investerer i nye træningsanlæg, flere græsbaner, talentakademier og kunststofbaner for at jagte de ekstra procenter, der er så afgørende i vores konkurrencesport - uden at der tilsyneladende er sket det sket det store i Ådalen de sidste 30 år, skriver Festersen.

Fyens.dk har fredag talt med Rasmus Festersen. Han understreger, at han med sin kronik på ingen måde ønsker at blande sig i, hvordan Odense Kommune fordeler skattekronerne.

Festersens kronik kommer samtidig med, at Odense Kommune er under mistanke for at have ydet ulovlig erhvervsstøtte i millionklassen til OB's ejer Odense Sport & Event.


Følg med på Fyens.dk i løbet af dagen, hvor vi bringer reaktioner på kronikken.

I dette tv-klip fra efteråret taler træner Kent Nielsen om OB's point- og måltørke:

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
Et flagskib med god besætning - men et slidt skrog

Et flagskib med god besætning - men et slidt skrog

19
Sportsdirektør: Vi har også et ansvar for at sikre gode faciliteter

Sportsdirektør: Vi har også et ansvar for at sikre gode faciliteter

6
Læserne om OB-debat: Klubben må selv betale for træningsanlæg

Læserne om OB-debat: Klubben må selv betale for træningsanlæg