OB mod sammensunken diva

Uret tikker stadig ned på Volkspark Stadion i Hamborg efter næsten 55 års uafbrudt tilstedeværelse i Bundesligaen, men mange mener, at klubben nu kun har godt 50 dage tilbage i den bedste række. REUTERS/Fabian Bimmer

OB mod sammensunken diva

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For HSV's nye træner Christian Titz er OB-kampen vigtig

FODBOLD: Hamburger SV siver stille mod afgrunden som Bundesligaens store sammensunkne og triste diva.

Brasilianeren Walace er sendt ned på U21-holdet, fordi han flere gange har forbrudt sig mod klub-kodekset. Først nægtede han at spille stopper under træningen, så blev han sat af førsteholdet og dukkede ikke op på Volkspark Stadion for at støtte kammeraterne, som det hør og bør sig, men postede i stedet noget provokatorisk på Instagram. Og så er han for øvrigt tidligere kommet for sent til Hamborg fra ferier i Brasilien. Samtidig har HSV's græske spiller Kyriakos Papadopoulos offentligt svinet den nye træner Christian Titz til og afventer endnu sin straf.

Og på tv-stationen "Sky 90" har HSV's målmandslegende og tidligere vinder af Europa Cup'en for mesterhold, Uli Stein, været ude med sablen:

- Alle dem, der i de forgangne år har haft noget at sige i HSV, er allesammen folk, der ingenting ved om fodbold. Det er frygteligt, hvad der er sket - både sportsligt, ved trupsammensætningen og på den måde, man har fremstillet sig selv offentligt. Det er et trist billede. HSV er nationens største vittighed som klub, sagde manden med 270 kampe for klubben.

Torsdag eftermiddag kl. 14.00 spiller OB på HSV's træningsanlæg en lukket kamp mod Bundesliga-bundholdet.

Hverken Rasmus Festersen, Jens Jakob Dyhr Thomasen, Troels Kløve, Jóan Símun Edmundsson eller Sten Grytebust er til disposition på grund af skader og landsholdsopgaver. HSV har også syv-otte spillere væk til diverse landshold.

Fakta
Thomas Mikkelsen - Ryan Johnson Laursen, Kenneth Emil Petersen, Marco Lund, Jacob Barrett - Mohammed Fellah, Jeppe Tverskov, Casper Nielsen, Julius Eskesen - Nicklas Helenius, Anders K. Jacobsen. Bænken: Hans Christian Bernat, Joao Pereira, André Rømer, Rasmus Jönsson, Jacob Buus, Mathias Thrane, Mikkel Desler, Mathias Greve, Nana Welbeck.
OB's Julius Eskesen får chancen fra start i torsdagens træningskamp mod Hamburger SV. (Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2017)
OB's Julius Eskesen får chancen fra start i torsdagens træningskamp mod Hamburger SV. (Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2017)

Fellah får chancen

- Jeg forventer, at HSV's træner vil forsøge at spille nogenlunde med det hold, han satser på uden de mange udskiftninger undervejs, mens vores hold bliver mere blandet, siger OB-træner Kent Nielsen.

- Både Mohammed Fellah, Julius Eskesen og Thomas Mikkelsen starter inde for at blive prøvet af. Det bliver en blanding af nogen, der har spillet meget og en del, der ikke har spillet så meget, tilføjer OB-træneren.

Hamburger SV er syv point fra en redning med syv runder igen og spiller den 31. marts i Stuttgart mod VfB, mens de seks sidste runder ser sådan ud: Schalke 04 (hjemme), Hoffenheim (ude), Freiburg (hjemme), Wolfsburg (ude), Frankfurt (ude) og M'Gladbach (hjemme).

OB's næste pligtkamp er den såkaldte topkamp i kvalifikationspulje 2 hjemme mod Sønderjyske 2. påskedag kl. 14.00. Vinderen er godt på vej til at redde livet i Superligaen og kan gå efter syvendepladsen, der giver en Europa-chance på udebane mod nummer fire i medaljespillet formentlig enten FC Nordsjælland eller FC København.

OB mod sammensunken diva

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce