OB forlænger ikke med assistenttræner: Afviser konflikt om beslutningen

Kent Nielsen får en ny makker på sidelinjen i næste sæson, når John Bredal stopper. Arkivfoto: Lasse Hansen

OB forlænger ikke med assistenttræner: Afviser konflikt om beslutningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

John Bredal får ikke forlænget sin kontrakt som assistenttræner i OB til sommer, og det undrer ham. Cheftræner Kent Nielsen kunne godt have forestillet sig en forlængelse, men han afviser, at beslutningen har skabt en konflikt i klubbens top.

Fodbold: Når OB's assistenttræner John Bredals kontrakt med klubben udløber til sommer, kommer der ikke en ny på bordet. Det kunne OB meddele fredag. John Bredal kom til klubben med cheftræner Kent Nielsen, hvis kontrakt løber et år mere, og meldingen om, at klubben vil se sig om efter en ny assistenttræner nu kommer bag på John Bredal selv.

- Jeg må indrømme, at jeg er overrasket. Jeg synes, vi har haft fremgang, og det kan godt undre mig, at man gerne ville forlænge sidste år, da vi lå rigtig dårligt, men når vi nu har gjort det godt over det sidste kalenderår, vil man ikke. Det er jo ikke, fordi jeg har stjålet af kassen, og jeg har da fået at vide, at man har været glad for samarbejdet. Så jeg er da ærgerlig, siger han.

- Jeg ved, at Kent (Nielsen red.) gerne ville have fortsat, og det var jo ham, der hentede mig fra Nordsjælland. Men der har dem, der bestemmer, så ment noget andet. Og jeg ved jo godt, at det er sådan nogle gange, siger John Bredal, der trods sin undren vil give den alt, hvad han har i resten af sæsonen.

- Jeg har det sådan, at hvis jeg har givet den 100 procent før, så får den 110 nu, og vi skal i top seks og i det slutspil. Jeg er indrettet sådan, at jeg giver den alt, hvad jeg har, og det har jeg gjort i Nordsjælland i 14 år og for OB, og det kommer jeg til fremover, siger han.

Accepterer beslutningen

Sportsdirektør Jesper Hansen, som tog den endelige beslutning, fortæller, at ønsket om at skifte ud på positionen ikke handler så meget om præstationen, som den handler om at få nye input.

- John har været her i tre år, og han har været med til at udvikle klubben. Men nu syntes vi, at vi gerne ville prøve noget andet, når kontrakten udløber, for at holde gang i den dynamik, der har været i klubben på det seneste, siger sportsdirektøren.

Og Jesper Hansen afviser, at beslutningen har skabt ballade mellem ham og Kent Nielsen.

- Kent kunne godt se ham fortsætte, og jeg havde et ønske om noget andet. Men trænere er jo ansat på en åremålskontrakt og nogle gange forlænger man, og andre gange gør man ikke. Og så er der sikkert nogen, der vil gøre det til mere, end det er.

Kent Nielsen fortæller også selv, at han accepterer beslutningen.

- Der er en respekt om tingene, og der er ingen smækken med dørene. Jeg havde sagtens kunnet forestille mig at fortsætte, og man lytter da til træneren, men i sidste ende er det ikke cheftræneren som ansætter. Jeg er ikke blevet banket på plads. Klubber skal gøre det, de mener er bedst, og jeg respekterer den beslutning, der er taget, siger Kent Nielsen, som har været glad for samarbejdet med John Bredal.

En afløser for John Bredal er endnu ikke fundet.

OB forlænger ikke med assistenttræner: Afviser konflikt om beslutningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce