OB får André Rømer til sommeren 2021

OB's sportsdirektør Jesper Hansen sagde torsdag aften goddag til den 24-årige André Rømer. Foto: ob.dk.

OB får André Rømer til sommeren 2021

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB har fundet afløser for Izunna Uzochukwu på den centrale midtbane

FODBOLD: OB sikrede sig sent torsdag aften en kontraktunderskrivelse fra 24-årige André Rømer, som fyens.dk allerede ved 14-tiden bragte på banen som et seriøst emne som ny tilgang til Ådalen efter Izunna Uzochukwus flugt til kinesisk fodbold.

André Rømer har været i FC Midtjylland, siden han som 15-årig forlod barndomsklubben Køge.

- Han kan spille flere pladser og han har været på vores blok i flere transfervinduer, og selv om han kan spille mange pladser, så ser vi ham primært som central midtbanespiller, siger sportsdirektør Jesper Hansen til Sport Fyn.

Rømer har spillet 119 kampe for FC Midtjylland, men er røget ud på et sidespor i Midtjylland, hvor han i efteråret kun havde fire kampe fra start.

- Vi får en spiller, som har mange forskellige kompetencer, og dem har vi set komme til udtryk i FC Midtjylland på mange forskellige positioner. Der ingen tvivl om, at vi primært ser André som central midtbanespiller, og vi tror på, at vi i fællesskab kan løfte hans niveau ved at holde fast i ham i samme position mest muligt. Vi ser ham som en løbestærk og klog midtbanespiller med en god aggressiv tilgang til spillet, og det glæder vi os til at få gavn af, siger Kent Nielsen til ob.dk..

André Rømer møder til træning fredag morgen i Ådalen.

- Det er et stort skifte for mig, og det er en mulighed, jeg ikke har kunnet sige nej til. Der har været en periode, hvor jeg ikke har fået så meget spilletid i FC Midtjylland, så da jeg hørte om interessen fra OB, var jeg hurtig til at slå til. OB er en stor klub, der ikke har haft resultaterne med sig i de seneste år, men jeg håber at bidrage til, at vi kommer tilbage i toppen af dansk fodbold, og med en top 6 placering nu i foråret. Jeg har haft en god tid i Midtjylland, og det er klart, at man ikke er ni år i samme klub, hvis man ikke føler sig godt tilpas, siger André Rømer til ob.dk..

Rømer har haft gode kampe for Midtjylland, men havde også store udfordringer, da han spillede over for Manchester Uniteds hollænder Memphis Depay i Europa League-nederlaget på 1-5 for to år siden på Old Trafford. Da blev Rømer svært rundtosset.

OB får André Rømer til sommeren 2021

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce