OB eksperimenterer mod Vejle

OB-tilhængerne får torsdag middag at se Andre Rømer i den stribede trøje for første gang mod Vejle. Foto: Birgitte Carol Heiberg

OB eksperimenterer mod Vejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB har endnu til gode at slå de rød-hvide i Ådalen

FODBOLD: OB vil i hvert fald i en del af kampen forsøge at spille 4-3-3 og gå lidt væk fra det mere gængse 4-4-2, når Nørreskovens brogede flok fra Vejle Boldklub torsdag middag kommer på besøg i Ådalen som 1. divisions tophold.

- Vi kommer til at skifte alle mand igen sådan halvvejs i kampen. Samtidig har vi leget lidt med en anden opstilling. Vi vil i op mod en halvleg forsøge med noget 4-3-3-lignende, som skal gøre os stærke centralt og lidt mere åbne på kanterne, men måske omvendt mere omstillingsstærke, siger cheftræner Kent Nielsen før den sidste test, hvor alle kommer i spil.

Når OB fredag rejser på træningslejr i Aliacante-området spiller holdet til gengæld mod Odd Grenland og IFK Gøteborg med opstillinger, der vil være næsten identiske med holdet, der den 11. februar løber ind på Ewii Park til forårspremieren mod FC Helsingør.

Vejle har de to tidligere OB'ere. midtbanekreatøren Jacob Schoop og stopperen Mads Greve med på kunstgræsset i Ådalen, mens det lige nu tynder ud i brasilianerne hos Vejle. Den jættestore Dominic Vinicius blev allerede sidste efterår solgt til den kinesiske klub med det klubkulturstærke navn Beijing Enterprises Group for 12 millioner kroner. Og nu er Erich Farias efter et halvt år i Nørreskoven sendt hjem til Sydamerika.

Udover Erick Farias og Dominic Vinicius har VB i år også sagt farvel til Oliver Drost, Victor Wernersson og Wang Xin.

Sportschef Jacob Krüger er dog fortrøstningsfuld i forhold til, at det lykkes at få skaffet de nødvendige forstærkninger.

- Vores plan er stadig, at der skal minimum én spiller mere ind til hver kæde, og det forventer jeg helt sikkert, vi når i mål med, siger Jacob Krüger til Vejle Amts Folkeblad.

Bosniere og moldovere

Der lusker for tiden en 20-årig bosnier Dino Hasanovic rundt som midtbanespiller og han fik en halvleg mod Randers, hvor VB spillede 1-1 efter at have tabt 0-4 til FCK.

- Men han kender hverken vores system eller de andre spillere. På den baggrund gjorde han det udmærket, mente den italienske træner Adolfo Sormani i den østjyske avis. Det er ham, som den italiensk-kyndige OB-helt Morten Bisgaard skal være analytiker for fra den 1. februar.

Den tidligere Sønderjyske-profil Nicolaj Madsen er en af de danske stjerner på VB-holdet, der for en lille uge siden fik tilgang af Alexandru Boicuc fra klubben FC Milsami Orhei på en to et halvt-årig lang kontrakt, men er i første omgang ikke tiltænkt en plads i startopstillingen.

OB vil formentlig stille med to forskellige hold meget tæt på disse opstillinger:

Sten Grytebust - Ryan Johnson Laursen, Kenneth Emil Petersen, Jeppe Tverskov, Joao Pereira - Mikkel Desler, Nana Welbeck, Mathias Thrane, Rasmus Jönsson - Jóan Símun Edmundsson, Nicklas Helenius.

Thomas Mikkelsen - Jacob Buus, Casper Nielsen, Marco Lund, Jacob Barrett - Mathias Greve, Andre Rømer, Jens Jakob Thomasen, Julius Eskesen - Anders K. Jacobsen, Rasmus Festersen.

Der er kick off kl. 12.00 på kunstgræsbanen på OB's anlæg. OB har mødt Vejle to gange på den bane og endnu ikke vundet.

OB eksperimenterer mod Vejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce