OB-anfører: Vi fik en lærestreg og en masse kilometer i benene

OB-anfører Kenneth Emil Petersen var ærgerlig over den dårlige første halvleg efter 3-1 nederlaget til FC Midtjylland. Forsvarsgeneralen hæfter sig dog også ved en positiv anden halvleg.Foto: Henning Bagger/Scanpix 2017.

OB-anfører: Vi fik en lærestreg og en masse kilometer i benene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kenneth Emil Petersen ærgrer sig over, at OB'erne ikke fik lagt den rette taktik mod FC Midtjylland. Anføreren tager dog flere positive ting med fra anden halvleg.

HERNING: OB led mandag aften et 3-1 nederlag til FC Midtjylland.

En skidt første halvleg betød, at fynboerne måtte gå til pause bagud 3-0. Kennet Emil erkender også, at taktikken måske ikke var den rigtige til aftenens opgør.

- Der er mange ting vi kan tage med fra anden halvleg. Vi er måske lidt romantiske i første halvleg, og får måske ikke helt lagt den rette taktik mod et stærkt spillende Midtjylland-hold, sagde OB-anføreren til TV3 Sport efter kampen, og fortsatte.

- I anden halvleg synes jeg vi beviser, hvordan Midtjylland skulle spilles. Vi så også AaB have held med det i forrige runde. Set i bagklogskabens klare skær skulle vi nok have startet ud som vi gjorde i anden halvleg. Det gjorde vi ikke, og det kan vi ærgre os over, men det kan vi ikke gøre noget ved. Vi fik en lærestreg og en masse kilometer i benene i første halvleg, det var selvfølgelig ærgerligt.

Forsvarsgeneralen hæfter sig dog ved det positive aftryk OB'ernes anden halvleg efterlod.

- Det betyder rigtig meget. Jeg har før prøvet at tabe 6-0 og det er noget af det mest forfærdelige der findes. Så det betyder meget at vi får løftet os i anden halvleg. At vi vinder halvlegen 1-0 kan vi ikke bruge til noget, men trods alt bliver det ikke en snitter, og vi kan tage herfra med en lærodm og æren en lillebitte smule i behold.

Efter kampen udtrykte Kenneth Emil Petersen også sin utilfredshed overfor dagens dommer, Michael Tykgaard.

- Jeg synes jo, der er mange af deres, der brokker sig. Jeg synes ikke, jeg skal brokke mig ret meget, før jeg får et gult kort. Det er sådan nogle småting, der er i løbet af kampen. Det skulle jeg lige ud med. Der er dagens dommer heldigvis lidt medgørlig, afslutter OB-anføreren.

OB runder i næste uge kalenderåret af hjemme mod Silkeborg. 

OB-anfører: Vi fik en lærestreg og en masse kilometer i benene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce