OB: Uzochukwu på vej til Kina

Izunna Uzochukwu synes tabt for OB til fordel for store penge til nigerianeren i kinesisk fodbold. Foto: Birgitte Carol Heiberg

OB: Uzochukwu på vej til Kina

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Izunna Uzochukwu synes tabt for OB for halvanden million kroner

FODBOLD: OB's midtbanespiller Izunna Uzochukwu er på vej til til kinesisk fodbold, meddeler det nigerianske nyhedsmedie AllNigerian.soccer.

Kineserne skal have accepteret at købe den lille nigerianske midtbanespiller fri fra OB for halvanden millioner kroner eller 200.000 Euro.

Uzochukwu har spillet stabilt på det seneste, men har også haft karantæner tre gange i løbet af efteråret, men synes altså nu tabt for OB, der nu skal satse anderledes på den centrale midtbane. OB har i det hele kikkerten vendt mod midtbanespillere af den kreative slags, fordi Rasmus Jönsson forsvinder til sommer.

Izunna Uzochukwu dukker altså ikke op til træningsstarten i OB den 4. januar, hvis OB snart konfirmerer, at handlen er effektueret. Allerede sidste vinter var nigerianeren sat i forbindelse med et klubskifte, men det blev der ikke noget ud af. Uzochukwu har stadig sine udfordringer med afleveringsspillet.

Den oplagte afløser i egne rækker er Jeppe Tverskov, og den unge Mads Frøkjær har netop fået kontrakt. Men også Nana Welbeck og Mathias Thrane har kontraktudløb til sommer, men Casper Nielsen kan spille centralt ved siden af Jens Jakob Dyhr Thomasen.

Izunna Uzochukwu er ikke blandt de udtagne til indendørs-turneringen KMD Cup i Brøndby den 12. januar. OB spiller første træningskamp i Nykøbing Falster den 19. januar og mod Vejle i Odense den 25. januar, inden truppen rejser på træningslejr i spanske San Pedro del Pinatar, hvor holdet spiller to kampe - den ene er mod IFK Gøteborg, og den anden er endnu ikke fastsat med modstander og dato.

OB indleder Superliga-foråret den 11. februar hjemme mod oprykkerne fra FC Helsingør.

OB: Uzochukwu på vej til Kina

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce