OB: Rømer overhaler Thrane og Welbeck

OB's cheftræner Kent Nielsen har sat sin første alvorlige startopstilling til træningskampen onsdag kl. 12.00 mod Odd Grenland. Foto: Leif Rasmussen

OB: Rømer overhaler Thrane og Welbeck

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sten Grytebust stadig uden familieforøgelse og derfor står Thomas Mikkelsen for OB mod Odd Grenland onsdag

FODBOLD: OB's nyerhvervelse André Rømer skal starte inde i den første af to alvorlige træningskampe inden forårspremieren den 11. februar mod FC Helsingør.

Til gengæld begynder Troels Kløve og Marco Lund udenfor. Kløve vil formentlig afløse Casper Nielsen i pausen, men ellers bliver OB's startopstilling sådan ifølge træner Kent Nielsen:

Thomas Mikkelsen - Mikkel Desler, Kenneth Emil Petersen, Jeppe Tverskov, Jacob Barrett - Mathias Greve, Jens Jakob Dyhr Thomasen, André Rømer, Casper Nielsen - Rasmus Festersen, Anders K. Jacobsen.

Jacob Barrett synes at være kommet sig over sit trælår og kommer der eftervirkninger på kampdagen spiller Joao Pereira.

Sten Grytebusts deltagelse i træningslejren hænger snart i en tynd tråd på grund af familieforøgelsen, der trækker ud hjemme i Odense.

- Fodbold er en vigtig del af livet, men der er ting, som er vigtigere. Hvis kan han nå ned og træne torsdag, så er det da stadig en mulighed, at han kan være med mod Gøteborg på lørdag, siger Kent Nielsen til Sport Fyn.

Rasmus Jönsson var også på træningsbanen tirsdag efter sin ankelskade, men har trænet for lidt til at være aktuel. Jóan Símun Edmundsson træner med U19-holdet i Ådalen og har et ekstra program, han skal følge.

- Om Edmundsson kommer afsted ved kun Jesper Hansen og hans agent, men der vil være andre markeder, der stadig er åbne også efter den 1. februar som i Sverige, Rusland eller Ungarn, siger Kent Nielsen, der indrømmer, at OB stadig kan hente noget ind før deadline torsdag aften.

- Vi har hele tiden sagt, at vi er på udkig, hvis vi kan forbedre vores trup. Der kan godt komme noget til sidst, men økonomien og spilleren skal passe ind, siger Kent Nielsen.

Han vil igen lægge op til, at OB mod Odd skal forsøge at spille mere direkte og endda måske overdrive det.

- Så kan vi gøre os nogle erfaringer og finde ud af, hvordan det kan lade sig gøre og hvornår det ikke kan, siger OB-træneren.

OB: Rømer overhaler Thrane og Welbeck

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce