OB-træner Kent Nielsen er tilbage på træningsbanen på krykker.

FODBOLD: OB's cheftræner Kent Nielsen er for alvor tilbage på træningsbanen efter sin knæoperation før jul, da han fik indopereret et halvt kunstigt knæ.

Ved tirsdagens træning var OB-træneren stort set i fuld vigør, selv om han måtte støtte sig til en krykke og ind imellem holde en pause for at få is på knæet, der stadig hæver og danner vædske.

- Det vil der gå et stykke tid med endnu, sagde Kent Nielsen, inden han igen gik ud på kunstgræsbanen, som OB for tiden låner af Tarup Paarup, fordi OB's egen kunstgræsbane er slidt ned.

Kent Nielsen gennemgik knæoperationen i vinterpausen efter et par år med gener og smerter efter en lang og hård karriere som professionel fodboldspiller. OB-træneren har hele tiden lagt vægt på at få foretaget operationen under en ferie og i en pause fra trænergerningen.

OB-truppen var fuldtallig bortset fra Oliver Lund, der var til eksamen.

Anfører Kenneth Emil Petersen oplevede, hvad han kaldte "den bedste træning for mig i to måneder", men turde dog ikke deltage i det kamprelaterede spil de sidste tyve minutter af tirsdagens træning.

- Min egen personlige plan er, at jeg i fuldt omfang kan være med på mandag i alt, sagde han til Sport Fyn.

Unge Kristian Weber måtte stoppe undervejs, fordi han stadig mærkede gener fra den fiberskade, som han pådrog sig i baglåret i en af efterårets sidste reserveholdskampe.

Portugisiske Joao Pereira er modtagelig for fiberskader og gik ud og tog is på i stedet for at være med i den intense spiltræning.

Mandagens to træningspas havde ifølge bulletinerne også været hård kost for spillerne, der angiveligt havde været meget stille i omklædningsrummet efter løbeøvelserne under ledelse af den fysiske træner Simon Hollyhead på Dyrskuepladsen om eftermiddagen. I weekenden havde hele truppen været i Hamborg til en social sammekomst og teambuilding, som Kenneth Emil Petersen og Mathias Thrane havde været medarrangører af.

OB låner Tarup Paarups bane de kommende par uger og spiller første træningskamp i Roskilde fredag den 20. januar kl. 13.30.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.