Navne fra Pinatar

Manolo kalder de vist "the groundsman" på Pinatar Arena. Han har en hunhund, der hedder Sara på halvandet år. "Buena chica", siger han til hende. Muligvis er det en god pige, men den gør heftigt af de fleste OB'ere, når de er inde og lede efter en bold i maskinparken. Foto: Leif Rasmussen

Navne fra Pinatar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hverken Jacob Barrett (trælår) eller Rasmus Jönsson (ankelskade) kommer til at spille nogen rolle i onsdagens træningskamp mod Odd Grenland på La Manga. Det er også blevet et kapløb med tiden for målmand Sten Grytebust, hvis kone endnu ikke har født og i skrivende stund er gået ni dage over. Det lugter mere og mere af, at Thomas Mikkelsen skal vogte buret mod Odd i kampen, der allerede starter kl. 12.00.

Til gengæld bliver der ikke noget ud af gensynet med Odd.-backen Espen Ruud, der tidligere var et helt stort aktiv for OB gennem syv år. Han er rejst hjem fra La Manga med noget sygdom.

Sport Fyn bliver nok en anelse klogere på OB's startopstilling i løbet af tirsdagen, men allerede nu tegner der sig et billede til, at det kunne blive sådan her mod Odd: Thomas Mikkelsen - Mikkel Desler, Kenneth Emil Petersen, Jeppe Tverskov, Joao Pereira - Mathias Greve, Jens Jakob Thomasen, André Rømer, Casper Nielsen - Anders K. Jacobsen, Nicklas Helenius (Rasmus Festersen).

Mikkel Desler virker en anelse foran Ryan Johnson Laursen, der var ude mod Nykøbing Falster og havde haft fire dage med småproblemer med baglåret. Marco Lund er også tæt på i forsvaret, mens Anders K. Jacobsen virker seedet i angrebet.

Bo Henriksens AC Horsens er netop rejst hjem fra La Manga med et 1-1-resultat mod netop Odd. Nordmændene - af alle - blev overrasket efter fire minutter af Mikkel Mena Qvists lange indkast og så smuttede nyerhvervelsen Jonas Borring frem og sparkede bolden i kassen til 1-0. Odds ungtalent Filip Delaveris udlignede til sidst for nordmændene.

FC Dudelange træner ved siden af OB'erne sammen med FC Zürichs kvindehold og FC Seouls mænd. Mandag kiggede et par bastante ledere fra Luxembourg-klubben kort ind og betragtede den fynske målmandstræning. Det eneste Sport Fyn opsnappede af deres samtale var bemærkningen "Peter Schmeichel " eller var det "Kasper Schmeichel."?

Navne fra Pinatar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce