Navne fra Pinatar

Rasmus Jönsson fejrede sin 28 års fødselsdag med speicaltræning af fysioterapeut Daniel Borgen. Manden fra den svenske bygd Viken nord for Helsingborg fik sig et ordentlig fur over anklen mod Vejle forleden og kunne ikke deltage i lørdagens første træning i Pinatar. Til gengæld kunne han i sit stille sind glæde sig over den svenske håndboldtriumf mod Danmark. Foto: Leif Rasmussen

Navne fra Pinatar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tennislegenden Boris Becker kommenterede Grand Slam-finalen for tysk Eurosport og det blev sagt under transmissionen, at Caroline Wozniacki var født på Fyn, hvor "hendes far spillede fodbold for Odense". Tyskerne vidste med al tydelighed ikke, at Odense ikke bare er Odense. Wozniacki stod på mål for B1909.

John Bredal, OB's assistenttræner er en seriøs træner - også for sig selv. Farum-beboeren fik motionsrummet på Pinatar Arena til at åbne kl. 7 mod normalt 9, så han kunne nå at komme tilbage til morgenmaden på Hotel Thalisia Costa de Murcia.

OB's talentchef Tonny Hermansen er en ihærdig forkæmper for det fynske sprog og faktisk et under, at han ikke var med i opløbet til titlen som "Årets Fynbo". De øvrige i truppen nærmest lokker ham til at sige enten "mac, pap, kaffe, papegøje, madpakke eller karbonader" for at lytte til de tekniske finesser omkring brugen af det legendariske fla'e a.

Frederik Tingager fik kun de sidste fire minutter på banen, da Eintracht Braunschweig i onsdags tabte forårspremieren i 2. Bundesliga-bunden i Heidenheim med 2-0. Søndag venter endnu et bundbrag for folkene fra den gamle Jägermeister-klub i Aue.

Leeds United rejste hjem til Yorkshire fra Pinatar Arena netop som OB ankom senere på fredagen. Den gamle storklub har jo dansk-spanieren Thomas Christiansen som manager og prøver igen og igen at nærme sig noget, der ligner Premier League-fodbold. Leeds forberedte sig til en kamp mod Hull.

Til gengæld holdt der en bus udenfor OB'ernes hotel med de digitale bogstaver lysende foran med destinationen "Seoul". Godt nok en rute, der må være under observation af sparebanderne her og hisset. Næppe. Det var FC Seouls bus til træningslægget og de fleste af sydkoreanerne hedder som sidste år Park, Kim eller noget tredje. En meget homogen trup.

Bo Henriksen og AC Horsens-mandskabet spiller søndag kl. 16.00 på La Manga mod Odd Grenland og Espen Ruud. På onsdag kl. 12 spiller OB samme sted mod Odd, der netop har vundet 3-1 over Shanghai Shenxin.

På Pinatar Arena er der roligt de næste par dage. Dog møder FC Zürichs kvinder norske Lillestrøm og Dudelange fra Luxembourg er også kommet.

Navne fra Pinatar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce