NAVNE FRA SAN PEDRO DEL PINATAR

Den unge målmand Hans Christian Bernat fik en ordentlig en på hovedet, da han stødte ind i Mathias Greve under træningen. Fysioterapeut Daniel Borgen og målmandstræner Lars Bjerring tilser ham, men han skulle være klar igen. Hvis OB løber tør for målmænd må Lars Bjerring stille sig til rådighed. Foto: Leif Rasmussen

NAVNE FRA SAN PEDRO DEL PINATAR

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mohammed Fellah er tilsyneladende igen tæt på at blive OB'er, som han var det i det seneste transfervindue. Fellah er til overs i Nordsjælland, men Sport Fyn erfarer, at der er en dialog.

Espen Ruud fra Odd tog sygdomsramt hjem og kom altså ikke til at spille mod hverken kinesiske Shanghai Shenxin, AC Horsens eller sin gamle danske klub OB. Odd-træner Dag-Eilev Fagermo savner før kampen mod OB hele to naturlige højre backs efter sygdom og skader.

F91 Dudelange eller F91 Diddeling - alt efter sproget - træner ved siden af OB'erne i Pinatar. Klubben har i de senere siddet på mesterskabet i Luxembourg og forleden havde Dudelanges Luc Duville en samtale med OB's målmandstræner Lars Bjerring. Luc Duville er en erfaren herre og brugte mange minutter på at måle banen op med et gammeldags måler- eller meterhjul. Han kunne slet ikke forstå, at OB ikke var indehaver af et sådant monstrum. Spørgsmålet er, hvad denne Duville i virkeligheden er - målmandstræner og målermand?

Til gengæld var Duville meget begejstret for OB's Select-bolde, der er de helt nye, som skal bruges af alle hold i Superligaen fra første kamp i år. Tidligere havde holdene forskellige bolde til kampenen afhængigt af, om hjemmeholdet havde Adidas, Nike, Puma eller Select som udstyrssponsor.

Dudelange skal spille mod Meizhou Meixian fra Kina og mod svenske Ørebro på Pinatar Arena. Den nordfynske dribler Lars Larsen spillede for år tilbage for Ørebro efter at have giftet sig med en svensk politiker, og det var i Ørebro OB engang spillede en parodi på en kamp i Royal League, selv om der var snemasser overalt på banen og på tilskuerpladserne.

Der er skarp konkurrence i gang mellem spillere og ledere på OB-turen. Kommunikationsansvarlige Morten Wamsler har lavet en konkurrence, hvor hver enkelt hver aften skal gætte resultater af fodboldkampe ude i verden. Sport Fyn observerede, at nytilkomne André Rømer og unge Mathias Jørgensen lå godt til i to af de i alt fire grupper i turneringen.

OB har truppræsentation for fans og sponsorer hos Nordea på Vestre Stationsvej på tirsdag den 6. februar kl. 17.30 til 19.00. Dørene åbnes allerede ved kl. 17.

Vi fortalte forleden, at Caroline Wozniackis far Piotr havde spiller for B1909. Det er korrekt. Men han var ikke målmand. Piotr og familien kom til Odense i 1985 og han spillede tre år som angriber på B1909's andet- og tredjehold. Tidligere spillede han for polske Miedz Legnica og KGHM Zaglebie Lubin. Han har også spillet for Waldhof-Mannheim, da klubben lå i Bundesligaen.

NAVNE FRA SAN PEDRO DEL PINATAR

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce