Mathias Greve, ramte fem af fem mulige kampe, da OB-truppen onsdag havde en ny runde i deres indbyrdes konkurrence i tipningen af fodboldresultater rundt omkring i Europa.

IFK Gøteborg er kommet til Pinatar og forbereder sig nu på at møde OB lørdag kl. 16.00 på Pinatar Arena. IFK har stadig legenden Glenn Hyséns søn Tobias Hysen med i truppen. OB-legenden Carsten Dethlefsen har engang i en træningskamp på Nya Ullevi scoret direkte hen over den svenske målmand, da han ville sparke bolden tilbage til svenskerne efter at bolden havde været ude af spil, så svenskerne på fair vis skulle have bolden tilbage.

OB-spillerne fornøjede sig med kommunikationsansvarlige Morten Wamslers quiz i aftes og ved deadline lå vinderne endnu ikke fast.

Mohammed Fellah taler norsk ganske enkelt, fordi han er nordmand trods sin marokkanske aner. Men meget tydeligere end ikke mindst Ståle Solbakken.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.