Flere læsere synes ikke, at de er blevet klogere på, hvad det er for et trick, som OB's massør Mustapha Lamnaouar kan med kopper, underkopper og skeer. Derfor har Sport Fyn nu lagt videoklippet med massøren ud på fyens.dk.

Her kommer han hen mod Sport Fyns udsendte - iøvrigt mens cheftræner Kent Nielsen prøver at åbne en kagedåse (!?) - med kop og underkop og lige i det, han når hen, så ser det ud som om, at han taber både kop, underkop og ske ned over mediehusets mand.

Det gør han ikke. Og det er det, der er tricket. Man kan måske dårligt kalde for trylleri, men sjovt er det, fordi folk tror, at de får kogende kaffe ned over sig og trækker sig forskrækket sammen.

Og her kommer afsløringen - og massøren lever sikkert med det - for han kan så mange andre tricks ud over at massere:

Han stikker skeen gennem koppens øre og holder fast på selve skeskaftet ned mod underkoppen, så koppen er fikseret og ikke kan falde af, når han kaster den fremad mod beskueren. Det var såmænd bare det.

Cheftrænerens kagedåse? Den har han stjålet fra talentchef Tonny Hermansen, som vandt den i en quiz.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.