DAGBOG FRA PINATAR:

Dagen startede med et chok. Mens mørket endnu sænkede sig over Pinatar og Hotel Thalasia frembragte OB's marokkanske massør Mustapha Lamnaouar pludselig et trylle-trick, som et par af de andre ledere tilsyneladende kendte alt for godt.

Medbringende sin kop, underkop og en ske fik massøren den unge målmand Hans Christian Bernat til at afprøve sine reflekser, da tryllenummeret blev effektueret lige foran ham ved morgenbordet.

Senere på dagen efter formiddagstræningen fik Ryan Johnson Laursen samme tur til stor moro for de omkringsiddende. Om det var lært af en eller tryllekunstner fra Agadir er endnu ikke opklaret, men det har en vis effekt, men kræver også timing, nærvær og tilstedeværelse.

Nu sidder de stakkels læsere i Kværndrup eller Humble og spekulerer som rasende over, hvad tryllenummeret går ud på og hvordan det udføres. Vi kan sige så meget, at offeret bliver forskrækket og tror, at det går galt.

Men ægte tryllekunst er netop kendetegnet ved, at man ikke ved, hvordan det dog kan gå til. Men prøv gerne selv alligevel.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.