Lars Høgh blev bakket op fra tribunen

Fansene på Richard Møller Nielsen-tribunen viste stor opbakning til klublegenden Lars Høgh, der slås med en kræftsygdom og er sygemeldt i sine jobs for DBU og Brøndby. (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2018)

Lars Høgh blev bakket op fra tribunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var et minuts klapsalver til ære for afdøde for Lars Høghs gamle holdkammerat Flemming Nielsen, som kun blev 63 år og var en af de OB'ere, som var med til at vinde klubbens første mesterskab i 1977. Der var mange følelser på spil i Folkets Teater. Richard Møller Nielsen ville være fyldt 81 år søndag. Danmarks mest succesrige landstræner nogensinde døde den 13. februar 2014.

Den tidligere OB-restauratør Ralf Dyrensborg døde i fredags 58 år gammel efter lang tids sygdom. Den joviale Bolbro-dreng var i mange år en del af ånden i OB's klubhus og var senere ansat på Fyens Væddeløbsbane og FKS-Hallen.

Christian Bordinggaard var tilstede på stadion som Divisionsforeningens sikkerhedsobservatør. Den tidligere TPI-dreng benyttede lejligheden til at besøge brormand Keld under turen til Odense og er netop blevet udpeget som Uefas Venue Director i forbindelsen med Manchester Citys kampe på Etihad i Champions League. Han er Uefas øverste ansvarlige for afviklingen af kampene. Tidligere har han haft Bayern München, FC Barcelona og Real Madrid i det job, og de vandt alle CL-titlen.

Andrew Tembo fyldte 47 år i går, men så næppe kampen via satellit fra Zambia.

Josefine Høgh, Lars Høghs datter, afløste søndag for første gang Peter Møller i aftenprogrammet "Fodbold-magasinet". Peter Møller stopper og den fynske studievært har overtaget værtsrollen permanent.

Henrik Fallesen, DR-reporter, havde sin første livereportage nogensinde fra stadion i Odense. Han var i sikre hænder hos eksperten Kenneth Møller Pedersen.

Fjordager og Nr. Lyndelse stillede med ungdomspillere til indløbet. Kirkebys purke var fanebærere.

Læs reaktioner på fyens.dk

Lars Høgh blev bakket op fra tribunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce