Vi løfter en flig af sløret for Mustapha Lamnaouars koppe-trick

FODBOLD: Forleden skrev Sport Fyn om, hvordan OB-massør Mustapha Lamnaouar duperede spillerne på træningslejren i Spanien med små trylletricks.

Vi skrev, at en af hans tricks indebar brugen af en kaffekop, en underkop og en ske, men afslørede ikke, hvad tricket egentlig gik ud på af hensyn til Lamnaouars fremtid som trick-kunstner.

Men vi har fået mange opfordringer til at løfte sløret og giver nu foreløbig som et kompromis en flig af en forklaring ved at vise en seance fra tidlig onsdag morgen, da børneforældrene Rasmus Festersen og Kenneth Emil Petersen naturligvis er ankommet som de første søvndrukne spillere til morgenmaden på Hotel Thalasia.

Mustapha kører tricket af på Rasmus Festersen, der tydeligt reagerer på massørerens trick, som dog stadig er lidt skjult af hensyn til ophavsrettighederne.

Man ser ikke, hvad der reelt sker, men man fornemmer Festersens overraskelse.

Sport Fyn er i dialog med Mustapha Lamnaouar om at vise tricket på nærmeste hold og forklare, hvordan han gør det.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.