Kløve tager hjertet med på stadion

Cheftræner Kent Nielsen gik ind for at gruble en ekstra gang over startopstillingen, som højest sandsynligt kun kommer til at indeholde Sten Grytebust som udlænding. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Kløve tager hjertet med på stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Troels Kløve er forberedt på, at hele Odense forventer tre point mod FC Helsingør.

FODBOLD: Fanklubberne markerede sig med flot opbakning til OB under den sidste træning, og romerlysene blev nænsomt sendt i snebunken i stedet for ud på kunstgræsset, hvor de kunne have gjort ubodelig skade.

Efter en times træning kom Troels Kløve ned mod klubhuset og OB-debutanten var godt klar over, hvad der venter ham søndag mod Helsingør.

- En hjemmekamp mod Helsingør lægger lidt ekstra vægt på vore skuldre. Men det bliver ikke let med en modstander, som hele Odense forventer, at vi henter tre point imod. Det bliver en stor opgave for os. Helsingør vil være tilfreds så længe, der står 0-0 eller uafgjort, så de kan lure på den ene chance, som kan give dem tre point. De vil være mere afventende end os. Men vores tilgang skal være, at vi skal ud og angribe dem og forsøge at ryste dem lidt de første ti minutter og få scoret inden pausen, siger Troels Kløve, der skal være en af eksponenterne for en indimellem mere direkte OB-stil end før set.

- Hvis Helsingør får fornemmelsen af, at de kan lukke ned for chancer mod dem, så får vi endnu sværere ved at åbne dem senere. Vi skal have deres forsvarere ud på glatis og ryste dem i starten, mener Kløve, der godt nok har fulgt med i polemikken om Jóan Símun Edmundsson, men forventer den er fortid.

- Det tænker jeg ikke over. Det har været lidt træls, fordi Jóan også er en af mine konkurrenter, men vi har lagt det bag os, og vi skal vise publikum, at vi har hjertet med på banen. Så skal tilskuerne nok være der, siger Kløve, der var glad for at afprøve Ewii Parks græs fredag formiddag.

- Banen var i overraskende god stand årstiden taget i betragtning, mener han.

- Men vi prioriterede at træne på kunsten i dag lørdag, så vi kan møde med lette ben og så banen på stadion ikke blev for smadret af to træninger, sagde Kløve, der tydeligt indgår i Kent Nielsens planer i startopstillingen.

- Jeg har kun været her i lidt over 14 dage, men jeg håber at starte inde. Men jeg vil ikke male fanden på væggen, hvis jeg ikke gør.

OB-debutanten Troels Kløve er klar over, hvilket pres der er fra tilskuerne i årets første kamp på Ewii Park.
 Foto: Birgitte Carol Heiberg
OB-debutanten Troels Kløve er klar over, hvilket pres der er fra tilskuerne i årets første kamp på Ewii Park. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Kløve tager hjertet med på stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce