Jakob Michelsen forklarer: Derfor var OB uden anføreren

Kenneth Emil Petersen var sat af mod FC Midtjylland. Her er han i duel med Dame N'Doye i en tidligere hjemmekamp. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

Jakob Michelsen forklarer: Derfor var OB uden anføreren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB-træneren havde brug for power, fart og duelstyrke.

FODBOLD: For første gang siden en skadesperiode fra november 2016 til marts 2017 var OB's 33-årige anfører, Kenneth Emil Petersen, ikke udtaget til startopstillingen, men var sat ud på bænken til kampen mod mesterholdet Midtjylland i søndags.

Ellers har Kenneth Emil Petersen spillet samtlige kampe på fuld tid i en meget lang periode bortset fra sidste kamp i forårets grundspil, da han bad om at blive skiftet ud efter en time nede i Haderslev, fordi han ikke kunne garantere, at han ville undgå rødt kort, fordi hans kemi med dommer Michael Johansen var dårlig.

- Træner Jakob Michelsen, Marco Lund spillede i stedet for Kenneth Emil Petersen. Hvorfor?

- Fordi jeg ville have noget mere power, mere fart og mere duelstyrke ind i bagkæden og så kunne vi få Jeppe Tverskov ind i midten, fordi Midtjyllands to angribere presser bredt i banen, så Tverskov ville blive den midtstopper, der ville få mest tid på bolden, og her er han jo out-standing.

- Ja, det lykkedes vel?

- Det er nemt at evaluere efter kampene og det er journalister gode til. Marco spillede en god kamp og vores organisation så god ud i dag. Vi giver stort set ikke en chance væk bortset fra målet og en enkelt dødbold.

- Hvis der skulle have været en vinder, skulle det have været os. Vi lykkedes med at stå med vore wingbacks ekstremt højt, så vi kunne få Troels Kløve og Julius Eskesen ud på siderne og tvinge Jakob Poulsen og Tim Sparv til at dække store områder. Vi har lige fået ros fra Jakob Poulsen og Dal Hende for at have udført det på den måde.

Huset vinder altid

- Hvis vi over tid bliver ved med at have bolden mere end de andre, skaber flere chancer end de andre og mindre til modstanderne, som vi gør, så skal vendepunktet komme. Jeg tror på statistikker. På kasino vinder huset altid over tid. Det tror jeg også på her. I forhold til folkestemningen var det godt med en succesoplevelse, fordi vi blev bekræftet i, at de ting, vi gør, er rigtige, sagde Michelsen, der også roste unge Julius Eskesen.

- Med lidt mere rutine bliver han endnu bedre til at træffe de rigtige beslutninger. Vi har et meget ungt hold og mange har deres bedste tid foran sig. Pointet mod FC Midtjylland kan blive et vendepunkt, fastslog OB-træneren.

Jakob Michelsen forklarer: Derfor var OB uden anføreren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce