Intern røffel efter 6-1-sejr

Kent Nielsen glædede sig over langt det meste, som OB'erne præsterede offensive mod FC Helsingør. (Foto: Robert Wengler/Scanpix 2018)

Intern røffel efter 6-1-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB-træner Kent Nielsen var ikke tilfreds med alt mod FC Helsingør

FODBOLD: Det så løjerligt ud, at Ryan Johnson Laursen ikke spillede på det, der lignede A-holdet under den sidste afsluttende træning.

- Ryan er klar, men vi er også opmærksomme på, at vi i starten af sæsonen skal passe på ham, selv om han træner med. Vi skal tænke os om i forhold til hans situation, sagde træner Kent Nielsen, inden det blev officielt, at Ryan John Laursen ikke skal med til Farum for at forebygge muskelskader.

- Både Mikkel Desler, André Rømer og Jacob Buus er alternativer på den position, tilføjede træneren, der ikke var tilfreds med alt, hvad han så mod FC Helsingør.

- Vi har påtalt internt, at vi ikke var tilfredse med den måde, vi forsvarede os på. Det siger vi ikke for at hæve os for højt op, men vi sætter os højere mål. Men der er noget psykologi i det. FCK gav også mange chancer væk den sidste halve time mod Randers. Der sker et eller andet, når man fører klart. Vi var ikke tilfreds med forsvaret mod indlæg og ikke tilfreds med, at vi ikke altid fulgte modspillerne med ind i feltet. Men ellers var det positivt, men mange har travlt med at fortælle, hvor dårlig Helsingør var. Vent og se. Andre vil få det væsentligt sværere end os mod dem, mener Kent Nielsen.

Han konstaterer, at det er stor forskel på Nordsjælland hjemme og ude.

- Vores defensive pres skal sidde endnu mere i skabet på kunstgræs, fordi de er så stærke med bolden. Skal det høje pres lykkes, så skal vi være parate til at løbe meget. Vi skal også være opmærksomme på deres omstillinger, siger Kent Nielsen.

- Men de vil også være opmærksomme på vores spil inde i centrum. Det vil ikke være gået ubemærket hen, og vi laver gode mål og får det svære til at se let ud. De touch vi har på bolden er skarpe, som da Anders K. Jacobsen modtog en knaldhård aflevering i første halvleg og med sit touch fangede sin markør på et skævt ben, siger Kent Nielsen.

Han mener, at Nordsjælland i modsætning til for et par år siden spiller mere direkte.

- De er farlige i deres høje pres. Når de erobrer den så højt oppe, så kommer der en masse mand farende og det er mere direkte end tidligere.

Intern røffel efter 6-1-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce