Helsingør tætner med brasilianere

FC Helsingør kommer til Odense uden sin anfører Anders Holst, der er ses i aktion i den første kamp i Helsingør, hvor OB vandt 2-0. Tomålsskytten Anders K. Jacobsen (tv.) og Casper Nielsen ser til. (Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2017)

Helsingør tætner med brasilianere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Helsingør kommer til Odense uden stamspillere som Mikkel Bruhn, Andreas Holm og Patrick Olsen, men har nu tre brasilianere i staben.

FODBOLD: FC Helsingør kommer til Odense søndag uden stamspillere som målmanden Mikke Bruhn og anfører og forsvarskrumtap Andreas Holm, der først begge for nylig er begyndt at træne efter skader.

Profilen Patrick Olsen er ude med karantæne, men til gengæld har FC Helsingør et par brasilianere, der kan overraske fynboerne.

1,88 meter store Douglas Ferreira skal være holdets nye bomber og er hentet i hos Zimbru Chisinau i Moldova, hvor han har scoret fire mål i ti kampe, men er ellers opdraget i den brasilianske storklub Gremio fra Porto Alegre. Det er samme er kun 22-årige Felipe Tontini, der har været i Kronborg-byen i små ti dage, men som skulle været et talent på den offensive midtbane. Han har kontrakt med Gremio, men har været lejet ud til den brasilianske serie B-klub Ceara. Matheus Leira er også fra kaffelandet og forventes at starte inde på venstre kant.

Helsingør har forstærket sig med stopperen Pascal Gregor fra FC Nordsjælland.

Det forventes, at Christian Lønstrup vil stille op i Odense med modsat-fodede backs, men det kan stadig ændre sig, selv om de har spillet sådan i træningskampene.

Et godt bud på en Helsingør-startopstilling er: Aris Vaporakis - Frederik Bay, Pascal Gregor, Søren Henriksen, Martin Fisch - Tobias Christensen, Christian Køhler, Mikkel Basse, Matheus Leira - Nicolas Mortensen, Douglas Ferreira.

Helsingør tætner med brasilianere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce