Helenius skal hjælpe i luften

Nicklas Helenius kan gavne med sit hovedspil mod FC Midtjylland. Foto: Claus Fisker/Scanpix

Helenius skal hjælpe i luften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB-træner Jakob Michelsen spekulerer helt givet på at styrke sit hold i luften mod dødbold-specialisterne fra Midtjylland. Derfor vanker der en startplads til Nicklas Helenius efter scoringen i Hobro. Helenius har samtidig kompetencer i luftspillet - i hvert fald er han dygtig til at heade væk fra eget forsvar, og det kan der blive brug for søndag aften. Det kan sagtens koste unge Mathias Jørgensen startpladsen.

Julius Eskesen skal stå for det kreative sammen med Troels Kløve, der godt kan få chancen igen, selv om han indimellem har virket hæmmet. Mathias Greve virker stadig som om, at han under den nye træner står lidt længere omme bag i køen til startpladserne som offer for en mere direkte spillestil.

Julius Drachmann skal sørge for at tætne defensiven og gribe ind, hvis midtjyderne starter en omstilling, men han kan ikke gøre det alene.

OB er stadig uden Jens Jakob Dyhr Thomasen, der har lægproblemer, og unge Jonathan Harboe, der fortsat har sin fod i en skinne.

OB har tabt de seneste seks kampe mod FC Midtjylland inklusive pokalnederlaget i Odense med 3-0 i 2017. Det er sket med en målscore på 1-12. Nicklas Helenius har på et tidspunkt pyntet på resultater i Herning ved at reducere til 3-1.

Alexander Scholz er hentet af Midtjylland i Club Brugge og det kunne være oplagt for træner Jess Thorup at lade ham debutere mod fynboerne, fordi han ikke har været spilleberettiget i Midtjyllands Europa-kampagne. Scholz er en ærgerrig og viljefast forsvarsspiller med stort vinderinstinkt.

Enkelte øvelser på bane 1 i Ådalen antyder, at træner Jakob Michelsen overfor at flytte Kenneth Emil Petersen ud på bænken til fordel for Marco Lund, Alexander Ludwig og Jeppe Tverskov. Det er spændende at se, hvad træneren finder frem til.

Der er lidt uro på de indre linjer. Bubacarr Sanneh, der er det store fyrtårn i FCM-forsvaret, bønfalder ledelsen om at lade ham blive solgt til RSC Anderlecht. Han har som mange børn og familiemedlemmer hjemme i Gambia at forsørge, at han hulens gerne vil til den belgiske storklub og score kassen. Sanneh kom til Midtjylland i januar fra Horsens og Sanneh mener nu, at vejen er banen for et salg, fordi klubben har fået tilgang af Alexander Scholz. Midtjyllands ledelse er foreløbig ikke enig.

Helenius skal hjælpe i luften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce