Helenius befandt sig på E45

Nicklas Helenius scorer til 2-0 efter at have løbet solo over halv banelængde. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

Helenius befandt sig på E45

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nicklas Helenius scorede igen - efter meget lang løbetur ned mod Lyngby-målet

FODBOLD: Nicklas Helenius har scoret tre kampe i træk, fire mål i fem kampe og er nu oppe på syv sæson-mål. Selv om modstanderne i kvalifikationsspillet er svagere end i medaljespillet, har han en god følelse for tiden.

- Jeg spiller mit eget spil nu og bringer jeg noget. Vi skal vinde større og det er en god følelse, at selv om vi ikke spiller vort bedste, så er vi i kontrol. Men jeg er lidt ærgerlig over, at vi ikke fik scoret noget mere, fordi vi havde virkelig muligheden for at vinde med tenniscifre. Men vi vinder og holder nullet og har gjort rent bord i hjemmekampene i puljen, sagde Nicklas Helenius, der ved det andet mål blev spillet fri ved midterlinjen og skulle løbe 55 meter mutters alene ned mod Lyngby-målmand Oskar Snorre.

- Jeg var lidt overrasket, da jeg fik bolden fra Julius Eskesen. Jeg havde lige stået som zone-spiller ved deres hjørnespark og pludselig var jeg den spiller, der var længst fremme. E45-motorvejen var åben hele vejen til Nordjylland. Det var godt set af Julius. Så fik han betalt lidt tilbage fra Randers-kampen, sagde Helenius.

- Det er det sværeste som angriber at have så meget tid. Jeg koncentrerede mig i første omgang om at holde farten og tre sekunder før, jeg sparkede havde jeg bestemt mig for, hvordan jeg ville afslutte, forklarede han, der godt kunne mærke Lyngby-spillernes ungdommelighed.

- Hvis vi satte det rigtigt pres, havde vi nemt ved at erobre boldene fra dem. Og vi havde nemt ved at spille ude foran feltet. Lyngby er i en svær situation og skal bare redde sig, mente Helenius.

Spareplan holdt

Kent Nielsen var glad for, at hans spareplan med at have Jeppe Tverskov og Mathias Greve siddende på bænken hele kampen holdt.

- Vi startede med et hold, som vi havde forventninger til kunne vinde kampen, selv om vi også kunne have vundet med andre. Jeg er glad for, at Julius fik en hel kamp og Jens Jakob Thomasen igen fik spillet. Eskesen er ved at finde sig til rette. Han spillede meget disciplineret og gør det godt, når han deltager i noget. Jeg ved, at han kan endnu mere, end det, han viser. Men i hans sted er det vigtigt at vise stabilitet i positionering og defensivt arbejde, sagde træneren.

-Vi er i kontrol. Vi har fem kampe uden nederlag og derfor kan vi ikke stå og være utilfredse med en 3-0-sejr. Men der manglede lidt kommunikation, for vi fik gode arbejdsbetingelser, fik ikke altid udnyttet gunstige situationer og brændte store chancer. Men den her kamp vil vi ikke endevende i morgen, fastslog han.

Helenius befandt sig på E45

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce