OB-træner har svære overvejelser inden Randers-kampen

FODBOLD: Anfører Kenneth Emil Petersen var tilbage på OB's hold mod Esbjerg, fordi Jeppe Tverskov havde karantæne. Nu er alle tre stoppere inklusive Frederik Tingager til disposition, og det giver træneren hovedbrud.

- Vi er inde i en god periode, så det er ikke nogen nem beslutning, men jeg er jo glad for at have spillere, der gør det svært for træneren. Vælger jeg en fra, så vil man spørge, hvorfor jeg ikke tog ham med. Men det indikerer, hvor stærkt vi står på de positioner, siger Kent Nielsen til Sport Fyn.

- Kan det afhænge af modstanderen, hvem du vælger?

- Ikke 100 procent. Mod AGF var Kenneth Emil Petersen valgt, fordi vi gerne ville have Jeppe Tverskov lidt op på midtbanen og spille samtidig med, at vi i en svær udekamp kunne bruge Kenneth Emil Petersens erfaring, siger Kent Nielsen.

OB-træneren kan stadig rykke Jeppe Tverskov op på midtbanen, men det vil koste Izunna Uzochukwu pladsen centralt.

- Man kan godt mærke, at især tv-stationerne vil gøre alle kampe nu til alt-eller-intet-kampe, men vi skal bare forberede os på, at vi måske har ti kampe igen, før vi er færdige med sæsonen, tilføjer Kent Nielsen.

SE ABILDTRUP & RASMUSSEN FØR OB-RANDERS FC:

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.