Før OB-Lyngby

Troels Kløve fik et hårdt slag i Parken, da han stødte sammen med Robert Skov (th.) (Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2018)

Før OB-Lyngby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jesper Hansen, OB's sportsdirektør, skriver i kampprogrammet til OB-Lyngby, "at vi sætter os i en vanskelig inden kampen i Brøndby, hvis vi ikke får alle tre point mod Lyngby".

Kenneth Emil Petersen er stadig ikke klar efter sin ankelskade og det samme gælder Mikkel Desler, der begge kan være i spil til søndagens udekamp i Brøndby i stedet. Marco Lund er stadig influenzasyg og har været det siden natten til lørdag.

Derfor spiller Joao Pereira igen ved siden af Jeppe Tverskov i midterforsvaret, og selv om Troels Kløve har fået et slag efter en brutal tackling fra Robert Skov, så spiller nyerhvervelsen fra start igen på venstre kant. Kent Nielsen vil spille med samme mandskab som i Parken.

Lyngby spiller 4-2-3-1 og lynhurtige Jeppe Kjær starter lidt længere tilbage end store muskuløse og eksplosive Mayron George, der ligger helt på top. Kjær er heller ikke sjov at løbe om kap med, men kan til gengæld rammes på fysikken.

Unge Oskar Snorre i målet har foreløbig gjort det godt og eks-OB'eren Oliver Lund og Thomas Sørensen i midterforsvaret er dybt erfarne folk med meget fysik. Michael Lumb er lynende hurtig og centralt har Martin Ørnskov og Jesper Christjansen meget rutine.

Lyngby har ikke vundet i de ti seneste Superliga-kampe men spillet uafgjort de to seneste, hvor OB har tabt.

Kevin Tshiembe er bror til Delphin Tshiembe og en fysisk stor højre back, der dog kan udfordres. Hans bror spiller i AC Horsens og de kommer begge fra Den Demokratiske Republik Congo.

Før OB-Lyngby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce