Før OB-FC Helsingør: Hvem er klar, og hvem er ude?

Anfører Kenneth Emil Petersen og Anders K. Jacobsen er stensikre i startopstillingen. Her er de på vej ind efter den sidste afpudsende lørdags-træning i Ådalen. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Før OB-FC Helsingør: Hvem er klar, og hvem er ude?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Troels Kløve fra Sønderjyske og André Rømer fra FC Midtjylland står til at debutere på OB's hold i startopstillingen. Casper Nielsen er godt nok lige nu den skarpeste konkurrent til dem begge, men Sport Fyn forventer, at Esbjerg-drengen starter på bænken.

Marco Lund kan også debutere, men må tage plads på bænken som stopper-gardering. Mohammed Fellah kan være debutant-joker, men kan også blive siet fra som mulig debutant. Han skal starte inde i mandagens reserveholdskamp kl. 17 i Ådalen mod Marienlysts 2. divisionshold.

Mikkel Desler er skarp konkurrent til Ryan Johnson Laursen på højre back, men Sport Fyn vurderer, at den tidligere Esbjerg-back har overhalet Assens-drengen med et mulehår.

Jóan Símun Edmundsson starter næppe inde, fordi han er kommet bagefter af to grunde: OB vil satse på Troels Kløve og færingen kom ikke med på træningslejren, fordi han skulle sælges. Så Edmundsson skal kæmpe sig tilbage på holdet.

Rasmus Jönsson har haft et tilbageslag på fire dage undervejs med en ankelskade og leder stadig efter topformen.

Med Frederik Tingagers afgang til Braunschweig er OB svækket i luftforsvaret, og det kan give Nicklas Helenius chancen, fordi hans hovedspil også kan anvendes defensivt. Men foreløbig ligger det til Rasmus Festersen og Anders K. Jacobsen i front.

Helsingør er stærkt svækket af, at den tidligere Brøndby-, Inter-, Strømgodset-, Haugesund-, Lens- og Grasshoppers-spiller Patrick Olsen har karantæne. Han er trods de mange klubskifter stadig kun 23 år.

FC Helsingør er uden holdets normale målmand Mikkel Bruhn og anfører Andreas Holm. De er begge bagud efter skader. I målet giver det græske Aris Vaporakis chancen og han har før klaret det med bravour i efterårets to kampe mod Hobro og AaB. Han gamblede dog i overtiden mod Hobro, så Helsingør tabte, fordi han åbnede for det korte målhjørne alt for tidligt.

Felipe Tontini er det nyeste brasilianske skud på Helsingørs stamme, men den offensive midtbane-knøs forventes at starte udenfor.

Selv om Helsingør har spillet 4-4-2 i visse træningskampe, forventer OB en Kronborg-bastion med helt op til fem mand i forsvaret.

Før OB-FC Helsingør: Hvem er klar, og hvem er ude?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce